Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Fontos őszinte válaszokat várok! Barátnömmel lassan egy éve vagyok eggyütt és már nagyon elegem van dolgokból!
Életembe elöször érzem magam szerelmesnek !!soha nem gondoltam volna h hosszabb távú kapcsolatom lesz:)Egy gyönyörü lánnyal hozott össze a sors.Sokáig azt gondoltam minden sinen lesz csak hát beláttam dolgokat és furcsálni kezdtem!
Legelőször is kiderült h barátnöm csak rábólintott a kapcsolatunkra mivel úgy volt vele hogy nem fog semmi komolya kisülni belőle :/ , aztán kezdjük ott hogy olyan hülyeségeket tettem ill. csináltam érte ,hogy 1héten keresztül rózsákat vittem neki ,apró ajándékokat vettem neki.. Miután rábólintott a kapcsolatunkra, nem telt el sok idő komolyan szerelmes lettem belé :$(L) . Számomra ami nagyon rossz volt hogy már 2honap után azon vitáztam vele hogy szarik nagy ivbe a fejemre nem is keres semmi felőle meg is halhatnék :( .Váltig tagadott mindent ,de a viselkedésén látszott hogy nemérdeklem. Aztán a másik dolog ,hogy ugy érzem magam mint ha csak barátpótlék lennék számára :( .Minden este kimegy a "haverjaihoz " akik csak fiuk és mind1ik bele van zúgva...bejön este alig ir ,alig beszélünk és ha szóvá teszek valamit felháborodik és faképnél hagy.:( Ő megtehet bármit velem ,tilthat msnen, rámnyomhatja a telefont,kikapcsolhatja..Bulizhat ...stb Ő meg már attól kivan akadva hogy évente 1x 2x eljárok bulizni a barátaimmal akik között nem sok lány akad és azokat is gyerekkorom ota ismerem :(
Őszintén elgem van abbol hogy semmibe vesznek és elhordanak minden szarnak:'( ,de viszont halálosan Szerelmes vagyok belé és nem tudom mi tévő legyek :'(
Egy tehetetlen Szerelmes srác 17/f
Köszi a válaszokat!
Szia!
Szerintem az a gond,hogy nem engedsz szabad teret a bnődnek,mert mindig a nyakán akarsz lógni.Ő pedig szeretné azt,hogy egy kicsit lehessen azokkal a barátaival,akiket az iskolaidő alatt kevesebbet lát.De ha te ezt nem tudod megérteni,ne csodálkozz ha ott fog hagyni egy idő után..
Az,hogy fiú barátai vannak vkinek még nem azt jelenti,hogy meg is csal velük,attól mert esetleg a srácoknak tetszik. Sztem egy kicsit talán túlságosan féltékeny vagy,pedig szerintem ő tutira szeret téged,csak te nem látod a fától az erdőt.
A legutolsó pedig,hogy sztem nem igaz,hogy semmibe vesznek és nagy ívben szarnak rád,mert biztos,hogy a szüleid és a barátaidra mindig számíthatsz,ha valami gond van.Ez csak amolyan önsajnáltatás részedről,amit nem sokan fognak díjazni,ha a későbbiekben ezen nem változtatsz.Próbálj meg kicsit felnőttesebben gondolkozni és cslekedni,merj élni!
Remélem tudtam segítséget nyújtani:)
Hát amit írtál, azzal tényleg egyet érted! lefeküdtetek már? neked ő volt az első?? (szimplán kérdések amik után kiderül minden) csaltad már meg?volt közöd más lányhoz? úgy h tudod h vele több is lehetne, de nem akarod?
ez a csaj akivel te most vagy, érte már csalódás? mert ha igen akk érthető h miért fél kimutatni az érzéiet, sajnos én is ezzel küszkődök:( 1 éve vagyok együtt a párommal és ő is ki van bukva ettől!! :( átérzem a helyzeted:(!!! légy türelemmel.. 10000000000% h SZERET téged a csaj.(: csak fél h megjárja megint!!
Igen nekem minden téren ő az első ! Soha Soha nem volt közöm más lányhoz , még neki 2pasihoz is...
És azért nem tudom mitévő legyek mert fél évig annyira semmibe vett hogy azt ember nemtudná elmondani a helyembe..
Mindent a haverokért ..Annyi igéretbe volt részem amiből semmit nem láttam ..."h változni fogok érted ,törödni fogok vleed , amit idáig nem majd most megteszem.." ez megy fél éve..idegileg már off-on vagyok..
Elhiszem h nagyon kész vagy!!! érthető:( a csaj lehet h nem "tisztel" annyira.. de érted, ha neki vannak barátai és rá vannak szállva, attól még nem biztos h viszonozza is! mert tuti h nem ilyen a csaj!:S nem hiszem! 2 pasihoz volt köze? együtt voltatok akkor??:O:( mert ha igen akkor tényleg értelme nincs!:(:(:(
ne dobj el magadtól egy olyan embert akit mindennél jobban szeretsz! szerintem.:) én nem tenném sohasoha még ha meg is bántana meg szarrá csalna!!!:(:( ilyen vagyok.:(
Utóólso! Hát épp össszekocc volt mikor voltak ezek a pasis dolgok..De a elgjobban aza bánto h mindent igért ..
-'soha nem csalnálak meg'
- 'hanem lennék eggyüt egy ideig pasim se lenne'
meg ezek a tipikus kamu dumák..
ÉS ez bánt a legjobban:'( azon kivül h szarik rám...
a legjobb, hogy mindig és minden esetben csak annyit adj neki, amit te is kapsz tőle soha ne többet
így egyenrangúként fog kezelni, nem mint egy pincsit ahogy most(már bocs)
16:59-esnek
Azért ez elég gáz, hogy lehet ennyire általánosítani??
Kifestett nők, meg szép nők, azért egy kicsit nagyobb látókört is megengedhetnél magadnak...
Igazán sajnálom, hogy vannak nők, akik ennyire tönkreteszik a pasikat érzelmileg, és emiatt más nők szenvednek később, mert a pasik úgy bezárnak, hogy később évekig nem képesek normális párkapcsolatra. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!