Mit tennétek a helyemben? Lebukott a férjem, bevallotta, hogy azt a másik nőt is szereti. Nem tudom, hogy viselkedjek vele.
Bocsáss meg neki, legyél vele kedves és szexeljetek gyakrabban. Akkor nem fog másik csaj után futkosni.
;-)
Az első megoldás hülyeség! Ha ilyen egyszerű dolga lesz, akkor legközelebb is megteszi, miért ne tenné?!
Szerintem azért gáz a helyzet, mert azt mondta, hogy a másiknőt is szereti. Ilyen nincs szerintem.
Én is elköltöznék egy időre, vagyis neki kéne költöznie, ő hibázott. Akkor keressen, ha eldöntötte, kit szeret, mert ez így nem pálya.
Most lebukott VAGY bevallotta? Nagyon nem mindegy. Ha lebukott ÉS bevallotta, akkor maradjunk annyiban, hogy lebukott. De ha bevallotta, az se sokkal jobb, mert a saját lelkiismeretén akart könnyíteni, nem törődött vele, hogy veled mi lesz.
Nem igaz, hogy mindenkivel előfordul és bárkivel megtörténhet, ezzel csak azok áltatják magukat, akik nem akarják beismerni, hogy vége a kapcsolatnak. A hűség döntés kérdése, ő másképp döntött. Téged jobban szeret? Hát... engem ilyen pasi inkább ne szeressen, jobb lesz mindenkinek. Ez duma, érzelmi zsarolás.
Esküszöm szóhoz sem tudok jutni!
1hónap után így simán még élvezni kellene a mézes heteket nem már rögtön neki más nőt keresni.
Mióta is van neki vajon a nő???Lehet hogy mikor kimondta az igent már akkor is ott volt?!
És mi volt köztük az sem mindegy???!!!
Én például ha lett volna köztük valami dobnám de úgy hogy lába nyoma sem érné a földet!!
Ha nem volt semmi csak úgy hip hop beleszeretett ami számomra elképzelhetetlen, akkor elkezdeném ecsetelni a dolgokat és nem sajnálnám hisz az meg érzelmi megcsalás!Szóval akkor elköltöznék!
És várnám a csodát hogy futkoss utánnam, ha ez megtörténik visszafogadnám.hisz állj!!!nehogy neked legyen már lelkiismeretfurdalásod!Vagy neked így adta be a dolgot a kedves férjed hogy magadat okold a történtekért!
Na gondold át de aki egyszer képes ilyet tenni agyban vagy máshogy az később sem lesz jobb a mondás azt mondja kutyából nem lesz szalonna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!