Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Lebukott a férjem, bevallotta, hogy azt a másik nőt is szereti. Nem tudom, hogy viselkedjek vele.

Figyelt kérdés
Egy hónapos hazugságok után végre bevallotta(amit szinte addig is tudtam),hogy azt a bizonyos másik csajt is szereti.Elmondása szerint engem sokkal jobban, de mit számít ez ilyenkor?Nagyon haragszom rá,rengeteget hazudott nekem emiatt de valahol megértem,hogy ez bárkivel megtörténhet.Elhagyni nem akar,most ott tartunk,hogy próbálja befejezni mert én fontosabb vagyok neki de én úgy gondolom,hogy amíg nap mint nap találkoznak,nem fog neki sikerülni.Haragszom magamra amiért hagytam magamból hülyét csinálni és nem tudom hogyan viselkedjek most.Mi lenne a jó megoldás,hogy újra csak én kelljek neki?(Ha egyáltalán ez lehetséges még...)Vagy éljem a saját életem és őt felejtsem el?
2010. szept. 14. 08:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen ertelemben nem lehet ket embert szeretni es az irasod alapjan te tul engedekeny vagy, ezt a ferjed is tudja, erzi, igy nagy valoszinuseggel ujra meg fogja tenni, hacsaknem a sarkadra allsz. Mi az, hogy minden nap talalkoznak? Most, hogy ez kiderult, nem zavar annyira sem, hogy azt mondd, nem talalkozhatnak? Nem ertem...valahogy nagyon liberalisan fogod fel, hogy ez barkivel elofordulhat...hat epp ezert fog a ferjed ujra felre menni, hisz tudja, hogy komoly kovetkezmenye nem lesz.

En azon lepodok meg, hogy meg te akarsz neki ujra tetszeni. Nem erzed megalazonak? Nem neked kell teperni, hanem neki a bocsanatodert.

2010. szept. 14. 08:45
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"A masikat is szereti!"

En ugy erzem, hogy minden embernek 1 szive van, es a sziv nemigen tud 2 fele menni, tehat amikor igazan szeret, ott csak l-et szerethet.

Ulj le es gondolkozz el ezen!

Te a Feleseg vagy es megtudod bocsajtani ezt, ez csak rajtad mullik, de

biztos vagy Te abban, hogy legkozelebb nem fogja ugyanezt megtenni?

Egy hazassag az oszinte-igazi szereteten alapul, a bizalom es a biztonsag erzete is kell, ahhoz hogy Te egy boldog es felhotlen kapcsolatban elj,

amikor ez nincs jelen, akkor mar megjelenik a felelem, a bizonytalansag,

gondolkozz el azon, hogy Te hogyan is szeretnel, vagy akarsz elni!

2010. szept. 14. 08:59
 13/21 anonim ***** válasza:

"hogy viselkedjek?"

En bevallom oszinten, hogy addig futnek, meg elnem hagynam, mivel van Onbizalmam, es az erzelmeimmel nem engednem meg, hogy visszaeljen, vagy jatszon, mivel ez nem jatek, hanem ELET!

2010. szept. 14. 09:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkodtam a dolgon.Ha velem történt volna hasonló,én nem hiszem,hogy lenne még jövője a kapcsolatunknak,mert ha egyszer megtört a bizalom,azt soha többé nem lehet összeragasztani.Én szerintem elhagynám.Főleg akkor,ha a lebukás után egyből nem szakít a másik nővel.Akkor nem téged szeret jobban,csak félti a biztos meleg kaját,mosott ruhát,tiszta lakást,és a gyerekeket ha vannak.
2010. szept. 14. 10:32
 15/21 kicsiangyalka00 válasza:
0%
ez elég durva szitu.....tényleg vannak közös gyerekeitek? ha igen a gyerekek érdekeit kell szemelött tartanod mert te vagy az édesanyjuk, semmi esetre sem maradnék a férjemmel ha ezt tenné velem, de a gyerekek érdekében a béke a fontos, mérlegelned kell a házasságotokat, hogy volt e oka a megcsalásra, lehet hogy a menedéket és a megnyugvást kereste a lányban. mennyi ideje vagytok házasok?
2010. szept. 14. 10:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz helyzetben vagy. Én a helyedben néhány napig magamba fordulnék és elkezdenék gondolkodni azon, hogy milyen jövőt szánok magamnak, s azt a jelenlegi helyzetben hogyan tudom kivitelezni. A párkapcsolat egyik alappillérje a bizalom, ami most elveszett, s visszanyerni évek kitartó munkáját igényeli. Mindkettőtöknek erősen kell azon dolgozni, hogy a házasság működjön. Neked kell tudni mire számíthatsz a bárodtól, mennyire kitartó lesz ebben a helyzetben. Mindenki hibázhat, de -sajnos- nem mindenki tudja helyrerakni.

Kitartást neked!

2010. szept. 14. 10:51
 17/21 A kérdező kommentje:

Hát igen,a bizalomnak annyi,legalábbis egy jó darabig...

Ami viszont a legjobban dühít, az az, hogy szívem szerint még most is bújnék hozzá,szeretném elfelejteni ezt az egészet de az eszem tudja,hogy nem nekem kéne így viselkednem.Azon gondolkodom egész nap, hogy miért érzek így? Ennyire szeretem vagy csak félek, hogy elveszítem?Szerintem ez nem normális gondolkodás a részemről és ez az ami borzasztóan zavar.Nem akarok naív kis buta feleség lenni...

(amúgy 16 éve vagyunk együtt és két gyermekünk van!)

2010. szept. 14. 11:39
 18/21 anonim ***** válasza:

Mivel mar regen vagytok egyutt es vannak kozos gyermekek, akkor varj es adj idot Magadnak, ahhoz hogy eltudd donteni, hogy mi is lenne a helyes!

Eloszor tortent ez meg?

Mit erzel, hogy Tole mit kapsz erzelmekben? stb.

igy szep lassan, menj vissza az "idoben" es gondolkozz, aztan merlegelj!

Kezdjel el foglalkozni Magaddal, ne a parodra koncentralj most, hanem Magadra,

menj el fodraszni, valtoztass frizurat, adj magadra, jarj el a Baratnoiddel stb.

Ugy viselkedj, hogy elerd azt, hogy a Ferjed kezdjen el ujra udvarolni Neked, hogy O szenvedjen meg erted, s nem forditva,

erted?

Maradj tavolsagtarto egyenlore, de ne legy haragos, csak kimert es tudatos!

2010. szept. 14. 12:53
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki nincs hasonló szituban, az nem tud neked válaszolni. Még körülbelül sem. Eljátszani a gondolattal, hogy mit tennék, egészen más, mint amikor ott tombol a probléma a kapuban és megoldás kell. Amikor én hasonló szituba keveredtem, nálunk az a megoldás született, hogy a férjem elköltözött. Nagyon nagyon rövid idő alatt lecsengett a dolog az "új nagy ő-vel" és szépen próbáljuk visszarendezni az életünket. Én iszonyatosan féltem, hogy nem fogok tudni megélni és talpon maradni a két gyerekkel, de sikerült. Ne haragudj magadra, amiért szereted, és nem tudod kilökni az életedből. Ha megoldható, költözzetek néhány hónapra külön, hogy mindkettőtök rendezze a gondolatait, kinek mire van szüksége, ki hogy szeretne élni, miért alakult ki ez a szituáció. Ha szeretitek még egymást, remélem megtaláljátok az egymáshoz visszavezető utat. Nem a a gyerekek miatt, hanem önmagatok miatt.
2010. szept. 14. 13:38
 20/21 kicsiangyalka00 válasza:
És miért kell hogy találkozzon azzal a lánnyal nap mint nap? Ennyire fontos neki a hölgy? Ha téged szeret biztosan megtudja oldani hogy ne találkozzon vele.
2010. szept. 14. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!