Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Párommal...

Most mit csináljak? Párommal együtt vagyunk 3 éve. És ma bevallotta hogy nem lehet gyereke, nagyon ideges vagyok, miért nem tudta hamarabb elmondani?

Figyelt kérdés
Miért kellett ennyi idegig húzni? 25 évesen már lehetne annyi esze hogy elmondja... Köszönöm a válaszokat 22L
2010. nov. 13. 16:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%

Egy dorgatív ejnyebejnye egy kis hisztivel fűszerezve ráfér, hogy lelkizzen egy kicsit, hogy elhallgatott egy ilyen fontos dolgot, gondolom gyávaságból.

De ha szereted és nem csak a spermadonort látod benne, akkor fogadd el őt így. Azért otthagyni kegyetlenség lenne, mert nem tud gyereket csinálni.

2010. nov. 13. 16:17
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
és miért nem lehet gyereke?mellesleg nem kell még sietni, 22 évesen nem kell még gyereket vállalni, honnan tudod hogy ő lesz a gyermekeid apja?!
2010. nov. 13. 16:18
 3/15 anonim ***** válasza:
22%
lehet más dolgokban se őszinte hozzád?
2010. nov. 13. 16:18
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
nehéz helyzet, mert én is imádom a páromat, szerintem nem hagynám el, de hosszú időbe telne, mire feldolgoznám, hogy nem lehet saját gyerekünk. de ha szeretitek egymást, találtok megoldást, viszont az első válaszadónak annyiban nincs igaza, hogy mi az, hogy spermadonor? ez nem így működik. egy dolog, ha szereti, de ha valaki egy gyerekre mindennél jobban vágyik, és nem kaphatja meg...meggondolandó. de remélem találtok megoldást. örökbefogadás. kíváncsi vagyok, majd hogy döntesz
2010. nov. 13. 16:20
 5/15 anonim ***** válasza:
55%

ne idegeskedj... az nem segít...

tenni nem tudsz ellene, ez van, el kell fogadni...

egyébként tényleg elmondhatta volna, hisz egy kapcsolatban fontos az őszinteség, de lehet, hogy tartott attól, hogy akkor már nem akarsz vele lenni... nem tudom.

beszéljétek meg, másképp ezt nem lehet megoldani.

amúgy sajnállak mindkettőtöket. :( de ha szeretitek egymást, akkor ezt is meg tudjátok oldani... csak meg kell beszélni ezeket a dolgokat. és akkor már esetleg azt is megkérdezheted tőle, hogy miért nem mondta el. :/

2010. nov. 13. 16:21
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem sietek tudom hogy fiatal vagyok, vele született betegség...
2010. nov. 13. 16:21
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

Én csak arra tudok gondolni, hogy annyira szeretett, szeret, hogy attól tartott, ha elmondja, elhagyod. Mióta tudja egyáltalán, hogy nem lehet gyereke?

Ha őszintén szeretitek egymást, akkor az én szememben ez egy bocsánatos "bűn". Nézz magadba, és kérdezd meg magadtól, hogy együtt lennétek, ha ezt évekkel ezelőtt közli? Minden problémára lehet megoldást találni, így arra is, hogy legyen gyereketek. Ha a szüléshez ragaszkodsz, az is megoldható ma már.

Én őszintén megbeszélném a párommal, hogy akkor most hogyan tovább. Tudod, ahogy mondani szokták: a szerelem mindent legyőz.

2010. nov. 13. 16:28
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem vagy tisztában vele, ma már csaknem mindenkinek lehet gyereke, 1 élő sperma elég ehhez. Ha tényleg 1 db sincs, akkor herebiopsziával szereznek. Tuti, hogy neki igy se lehet? Én ebben azért nem lennék olyan biztos... Akkor meg nincs min idegeskedni.

Mondjuk én nem tudom, hogy mikor kellett volna elmondania, biztos ciki volt neki, de azért nem az első randin, de 1 éven belül azért illett volna ezt az apróságot megemlitenie...

3 gyerekes, akinek a férje elvileg meddő...

2010. nov. 13. 16:28
 9/15 anonim ***** válasza:
71%

Én valahol meg tudom érteni azért a párodat. Most 22 éves vagy, azt írod, hogy 3 éve vagytok együtt, akkor 19 voltál amikor megismerkedtetek. 19 éves korában szerintem azért nem sok embernek fontos ez a kérdés a párválasztásnál. Aztán amikor már nagyon szerettétek egymást, akkor meg gondolom elég nehéz volt neki ezzel a dologgal előállni. Nem lehet egyszerű ezt elmondani egy lánynak. Lehet, hogy gondolatban többször belekezdett, aztán mégis meggondolta magát.

Hát nem akarom az ördögöt a falra festeni, de még az se biztos, hogy neked lehet gyereked. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy nem biztos, hogy el kellene hagyni ezért. Sok pár a sikertelen próbálkozások során szembesül ezzel a ténnyel.

Megértelek, hogy fáj az, hogy nem mondta el. De ha szereted, akkor változtatott volna ez a dolgokon?

2010. nov. 13. 16:29
 10/15 anonim ***** válasza:
86%
Első vagyok. Valaki kérdezte, hogy mit értek "spermadonor" alatt. Azért sarkítottam csak ki, mert önmagában azért felszámolni egy kapcsolatot, ami jó lenne és kölcsönösen szeretik egymást, de az egyiknek eü okokból nem lehet gyereke, azt túlzásnak tartom.
2010. nov. 13. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!