Most mit csináljak? Párommal együtt vagyunk 3 éve. És ma bevallotta hogy nem lehet gyereke, nagyon ideges vagyok, miért nem tudta hamarabb elmondani?
Egy dorgatív ejnyebejnye egy kis hisztivel fűszerezve ráfér, hogy lelkizzen egy kicsit, hogy elhallgatott egy ilyen fontos dolgot, gondolom gyávaságból.
De ha szereted és nem csak a spermadonort látod benne, akkor fogadd el őt így. Azért otthagyni kegyetlenség lenne, mert nem tud gyereket csinálni.
ne idegeskedj... az nem segít...
tenni nem tudsz ellene, ez van, el kell fogadni...
egyébként tényleg elmondhatta volna, hisz egy kapcsolatban fontos az őszinteség, de lehet, hogy tartott attól, hogy akkor már nem akarsz vele lenni... nem tudom.
beszéljétek meg, másképp ezt nem lehet megoldani.
amúgy sajnállak mindkettőtöket. :( de ha szeretitek egymást, akkor ezt is meg tudjátok oldani... csak meg kell beszélni ezeket a dolgokat. és akkor már esetleg azt is megkérdezheted tőle, hogy miért nem mondta el. :/
Én csak arra tudok gondolni, hogy annyira szeretett, szeret, hogy attól tartott, ha elmondja, elhagyod. Mióta tudja egyáltalán, hogy nem lehet gyereke?
Ha őszintén szeretitek egymást, akkor az én szememben ez egy bocsánatos "bűn". Nézz magadba, és kérdezd meg magadtól, hogy együtt lennétek, ha ezt évekkel ezelőtt közli? Minden problémára lehet megoldást találni, így arra is, hogy legyen gyereketek. Ha a szüléshez ragaszkodsz, az is megoldható ma már.
Én őszintén megbeszélném a párommal, hogy akkor most hogyan tovább. Tudod, ahogy mondani szokták: a szerelem mindent legyőz.
Szerintem nem vagy tisztában vele, ma már csaknem mindenkinek lehet gyereke, 1 élő sperma elég ehhez. Ha tényleg 1 db sincs, akkor herebiopsziával szereznek. Tuti, hogy neki igy se lehet? Én ebben azért nem lennék olyan biztos... Akkor meg nincs min idegeskedni.
Mondjuk én nem tudom, hogy mikor kellett volna elmondania, biztos ciki volt neki, de azért nem az első randin, de 1 éven belül azért illett volna ezt az apróságot megemlitenie...
3 gyerekes, akinek a férje elvileg meddő...
Én valahol meg tudom érteni azért a párodat. Most 22 éves vagy, azt írod, hogy 3 éve vagytok együtt, akkor 19 voltál amikor megismerkedtetek. 19 éves korában szerintem azért nem sok embernek fontos ez a kérdés a párválasztásnál. Aztán amikor már nagyon szerettétek egymást, akkor meg gondolom elég nehéz volt neki ezzel a dologgal előállni. Nem lehet egyszerű ezt elmondani egy lánynak. Lehet, hogy gondolatban többször belekezdett, aztán mégis meggondolta magát.
Hát nem akarom az ördögöt a falra festeni, de még az se biztos, hogy neked lehet gyereked. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy nem biztos, hogy el kellene hagyni ezért. Sok pár a sikertelen próbálkozások során szembesül ezzel a ténnyel.
Megértelek, hogy fáj az, hogy nem mondta el. De ha szereted, akkor változtatott volna ez a dolgokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!