Most mit csináljak? Párommal együtt vagyunk 3 éve. És ma bevallotta hogy nem lehet gyereke, nagyon ideges vagyok, miért nem tudta hamarabb elmondani?
Most komolyan:
Csak ennyi a gondod? Más probléma nincs a kapcsolatotokban?
Mert ha csak ennyi van, egy csomó lehetőség közül választhatsz. Gondolom ő is szeretne gyereket, nemde? Ezt már kérdezted tőle?
én megérteném... nem könnyű ezt csak úgy elmondani, főleg, hogy biztos attól félt, hogy otthagyod...
ha nincs más problémátok és szeretitek egymást akkor én nem hagynám el, hanem melléállnék.
egyébként ez még mindig jobb így, mintha sok-sok éves próbálkozás után derül ki egy párnál...
Oké valamennyire igaza van az előttem szólónak, de én is kérdeznék valamit:
Kedves kérdező! az elmúlt x évben rákérdeztél hogy lehet-e gyereke? Vagy érintettétek a témát? Mit válaszolt és hogyan?
Hisz szerintem mindenki életéban vannak olyan momentumok, amiket nem szívesen oszt meg másokkal, lehet azért mert ne látszon pancsernek, vagy mert szégyenli...
Én nagyon komolyan elgondolkodnék, benne maradnék-e a kapcsolatban.
A gyereknemzést tényleg meg lehet oldani többféleképpen. Ha szeretem a párom, nem kérdés, hogy vele maradnék és megoldanánk a gyerekkérdést máshogy. Tehát nem ez a mérvadó.
Viszont az, hogy ennyi idő után nem árulja el, az szerintem igenis gáz. Egy szülőképes vagy szülés előtt álló nőnek szerintem igenis joga van tudni, hogy a párja tud-e gyereket nemzeni. Márcsak azért is, mert ha nem, akkor erre a lánynak is igencsak rá kell hangolnia magát. Fel készülnie lelkileg, hogy nem fog simán menni.
Más nyilván a helyzet, ha nem tud róla a fiú/férfi, de ez így szerintem inkorrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!