Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt már veled olyan, hogy...

Történt már veled olyan, hogy egy exbarátod/barátnőd hosszú mosolyszünet után bevallotta, hogy még mindig szeret?

Figyelt kérdés
Hogy reagáltál? Miért szakítottatok? Mennyi idő telt el, míg újból megjelent az életedben?
2010. júl. 12. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Én szakítottam vele mert úgy viselkedett mint akit már nem érdeklek,és sz@rt bele a kapcsolatba és rám..meguntam. Félév után 1év zaklatás szerelmes üzenetek ,magán számon hívogatás következett.
2010. júl. 12. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
MI 8 éve vagyunk együtt, ma már együtt élünk. Volt 2X mosolyszünet, mert nem értettünk egyet dolgokban és nem tudtuk megbeszélni sem, mert a párom egy békeszerető ember, nem szeret gondokról beszélni, így minden félbe maradt. Ezt nem bírtam és vége lett. Mind a kétszer újra egymásra találtunk, mert nagyon hiányoztunk egymásnak, mi igazán szeretjük egymást, csak nem tudtuk a gondjainkat megbeszélni. Most minden jó. Első szakítás után 2 hónapig voltunk külön, a 2. után 10 hónapig.
2010. júl. 12. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, történt már ilyen. 1,5 évvel szakítás után bevallotta, hogy még mindig engem szeret, de én már csak nevettem rajta. Egyébként a hűtlensége miatt lett vége, és azóta is azzal van együtt akivel félre lépett... Szóval nagyon vicces volt, mikor újra szerelmet vallott, pedig ott van/volt neki a másik. :)
2010. júl. 12. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, 2 év együttlét után ő szakított, majd 4 év külön, utána pedig ő kezdeményezett. Egy hónapig fűzte a fejem, belementem, 6 éve vagyunk együtt és 2 gyerekünk is van már. ;-)
2010. júl. 13. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!