Min vesztetek össze legutóbb a párotokkal? Meddig tartott a mosolyszünet?
Sajnos nincs kivel összevesznem... Legutóbbi (és egyben utolsó) párommal soha nem is veszekedtünk, sokan azt mondanák, "túl szép volt", egy álom volt, kényszerből váltunk külön, talán egyszer, de az a békés korszak még nem érkezett el...
A szüleim mostanában folyton azon balhéznak, hogy öcsém nem óhajt tanulni...
Tegnap nagyon összekaptunk.Megbeszéltük,k hogy max. este 6-kor egyikünk kimegy nyírni a füvet, a másik bent marad a gyerekkel.Elment 4-kor, 7-kor még nem volt sehol.Átment a főnöke fiának akváriumot segíteni takarítani és számítógépet telepíteni.Mivel nem ez volt az első eset hogy Ők a fontosabbak mint MI már nagyon kiakadtam.Mondtam neki hogy ideje lenne eldönteni ki is a családja.Aztán felhúzta magát készült elmenni.Akkor azt mondtam neki hogy úgy menjen el hogy ne is jöjjön vissza.Nagyon megbántam hogy egyáltalán ki mondtam.Visszajött, nem ez a gond.Csak olyan sz@r hogy vagy dolgozik, vagy ha szabadnapos akkor a gép előtt ül, alszik vagy odavan "segíteni" a főnökééknek valamit.
Úgy érzem hogy soha nem leszek első helyen az életében.Tudom, hogy nem kellett volna ezen annyira összekapni, de ha én azt mondom hogy csak 5 percre szaladok át a szomszédban lakó szüleimhez és 5 perc múlva nem vagyok, akkor már telefonál hogy menjek mert Ő menne el.
Kedves első!
Miért a legutolsó kapcsolatod?
Mi mostanába mindig veszekszünk szerinte "az én szarjaimon" hogy nem találkozunk 2 napja és pl megkérdezem h mit csinált ma és vhogy elfelejti mondani h ittak sört haverjaival.. mert h nem tartja lényegesnek azért nem mondja. érdekes, akkor ne mondjon semmit mert nem lényeges.. de nem értem ha én eltudom neki mondani az egész napom nagy ivben akkor ő miért nem??? és nnem szolok érte ha söröznek csak tudjak rola.. ma pl ezen vesztünk össze..
20L
Ez ismerős:).
Vagy pl.az hogy ha azt mondja hogy oda leszek 3 órát és még 5 óra múlva sincs sehol, akkor hívjon fel hogy jól van.Vagy ne ugassa le a hajamat, ha rácsörgök hogy él e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!