Ma vesztünk össze. 3 napos családi (kötelező) nyaraláson veszek részt, de ő azt mondja, mondjam le. Én szeretem a családomat és el akartam menni kikapcsolódni velük, mert ők mindig olyan nyugodtak és legalább megszűnnének pár napra a gondok. Mondtam, hogy akkor legyünk együtt ma, de ma ő haverozni ment, az fontos, nem mondhatja le..ennyit erről. Nagyon kiakadtam rá, most nem beszélünk. 2 éve vagyunk együtt.
24/L
2010. aug. 19. 01:15
22/32 anonim válasza:
este 11-kor elkezdett ugatni, hogy miért nincs kenyér a bableveshez...mert kenyér nélkül ő biza nem eszi meg...így pedig éhezik... másnap délig nem álltam vele szóba...de még most is haragszom.
2010. aug. 19. 07:49
23/32 anonim válasza:
Mint a kutyus a szrát úgy teregette ki az ingét, mikor rászóltam, hogy figyeljen oda, besértődött. MAx 5percig duzzogot...
2010. aug. 19. 07:53
24/32 anonim válasza:
tegnap este 9-kor azt mertem mondani, hogy ,ár nincs erőm elmosogatni ezért azt kellett hallgatnom, hogy én soha nem csinálok semmit. érdekes, mert előtte a vacsoráját is elkészítettem és eléraktam neki már csak el kellett fogysztania. mikor elmosogattam, utánna már lenyugodott
2010. aug. 19. 08:08
25/32 anonim válasza:
de érdekes, hogy csak a csajok tudnak rinyálni :D:D:D:D
én nem is tudom min... mondjuk nálunk az állandó nézeteltérés, hogy én cigizek, ő meg nem, és le akart szoktatni :P de kb. ennyi ennél nagyobb vitánk ne is legyen :D
17/F
2010. aug. 19. 08:40
26/32 anonim válasza:
Kérdező, nincs mit leírnom privátban, mert ez csak ránk tartozik.
2010. aug. 19. 10:37
27/32 anonim válasza:
Mi igazából nem nagyon szoktunk veszekedni, inkább csak ilyen kis beszólások vannak, amin a másik 5percre besértődik és utánna minden normálisan folytatódik. Szóval mosolyszünet is max 5perc
2010. aug. 19. 11:01
28/32 anonim válasza:
hát így végig olvasva vicces némelyik,de sajna vannak kis apróságok amit magunkba folytunk jó sokat és kijön!DE az nagyon!Hálistennek nem vok veszekedős és a párom se 3és fél éve élünk eggyütt,de soha,mondom soha nem vesztünk össze,főleg úgy nem hogy órákig de még félórákig ne beszéljünk,én lelkis vok senkit nem szeretek megbántani!Kiegyensúlyozott a lapcsink,őszinteség is megvan,úgyhogy mkinek sok sikert,és számoljatok el 10ig és nyugodjatok meg,tudom könnyű ezt mondanni,de egy üres wc papír legyen a legnagyobb gondja az embernek na meg az a hülye kenyér,jó persze ha az ember nyügös akkor aztán bizti betud rágni!kellemes boldog veszekedés nélküli életet minden párnak
24/L
2010. aug. 19. 19:54
29/32 anonim válasza:
"kedves anyóson" veszekedtünk legutóbb meg azon hogy nem tud elég időt szakítani rám,de mindenki másra igen.
2010. aug. 21. 11:34
30/32 anonim válasza:
Hehe, látom nem csak nálunk volt probléma a nem szakít rám elég időt (de a haverjaira bezzeg igen) meg az 1 óra múlva jövök és 4 óra múlva sincs sehol, és még én vagyok a bunkó, ha felhívom... Hát, végül ezért szakítottam 2 év után :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!