Min vesztetek össze legutóbb a párotokkal? Meddig tartott a mosolyszünet?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 23:09
11/32 A kérdező kommentje:
Amúgy csak lányok vagyunk?:)
2010. aug. 18. 23:27
12/32 anonim válasza:
Mi mindig összeveszünk. Most épp azon, hogy Óbuda és Békásmegyer egy kerület-e. Meg hogy kivittem az üres wcpapír gurigát és nem raktam helyette ki újat. Bármin hajba tudunk kapni, általában 10-15 perc múlva megint minden ok, de már gondolkozom rajta, hogy el kellene hagynom. Csak nem tudom, hogy jó döntés lenne-e. Ezért amíg nem leszek biztos a dologban, maradok.
13/32 A kérdező kommentje:
:)
:(
2010. aug. 18. 23:33
14/32 anonim válasza:
Kérdező, a szerelem nem így működik, neked nem kellett azokon keresztülmenned, amiken nekünk, hacsak nem alkudtál meg, de én nem alkuszom meg, a szerelem vagy van, vagy nincs, és igazi csak egy van, míg Őt nem ismertem, nem tudtam, mi a szerelem. Azóta tudom, és pont ezért engedtem el, mert szeretem.
15/32 anonim válasza:
vizsgaidőszakom van és totál ideg vagyok, mondtam neki minap délután, hogy csavarogjunk egyet, menjünk el a plázába sétálni, nézelődni, enni valamit, az egy időre eltereli a gondolataim. azt mondta még van 5 percnyi munkája és jön. még 20 perc múlva sem jött, felém se lesett. felálltam és mondtam, hogy akkor jó, egyedül megyek. mire csak annyit mondott, hogy jó, mennyi pénzt adjon...mondanom sem kell nagyon kiborultam, mert nem vásárolni akartam, csak vele lenni, de nem otthon. összevesztünk, én elmentem sétálni aztán végül kibékültünk. igazából cak rosszul esett, hogy direkt oda se nézett, hátha akkor nem kérem, hogy emelje fel magát. szerencsére többnyire nem ilyen.
16/32 A kérdező kommentje:
23:37
Ha gondolod, írj privit.Tudnék mesélni szerintem én is Neked:(.
2010. aug. 18. 23:42
17/32 anonim válasza:
Azért mert túl sokat voltam a gyakorikérdések.hu-n és hanyagoltam őt....:( Ti értitek? Én nem.
Pápápárárá amerikáno.
18/32 anonim válasza:
Előző válaszoló.
Addig tartott, amíg ki nem kapcsolták az internetet. De visszakapcsoétattam és itt vagyok. Gyakorikérdések forever.
19/32 anonim válasza:
Jaj,csajok,ezt annyira rossz hallani,bár meg kell mondjam,az elmúlt éveim alatt én is sok f...kalappal találkoztam...de ne utáljatok,remélem nem fogtok..hál Istennek én végre megtaláltam azt a partnert,akivel minimálisra korlátozzuk a vitáink számait,de igazán nagy veszekedéseket nem is szoktunk lenyomni!!(ez még néha ijesztő is,már 3 éve együtt vagyunk,külföldön,a családjainktól távol,ha vitázunk,az is az anyja,vagy a tesója miatt van...)!!Szóval lehet,túl szép,hogy igaz legyen,de azért reménykedem benne,hogy ennyi év várakozás után nekem is szerencsém lehet végre!!Úgyhogy ne adjátok fel,csajok,hajrá...egyetlen igazán fontos dolog van egy kapcsolatban,és ez az őszinteség,ha ez megvan,az már fél siker!! :)
20/32 anonim válasza:
Kb egy órája...Azon, hogy a focihoz sose fárad ... Hozzám meg szinte mindig... Meguntam. Itt alszik, és kizavartam. Attól mert én nem férfi vagyok, igényeim vannak... Nagyon haragszom rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!