Hogyan váltatok szét a párotokkal? Haraggal vagy békével?
Figyelt kérdés
Hogy zajlott az egész és hogyan jobb?2011. szept. 18. 10:26
1/11 anonim válasza:
Ő szakított velem, de nagyjából békével váltunk el. Ő elmondta, hogy már nem szeret, én sírtam. Megbeszéltük, hogy egy idő után folytathatnánk, mint barátok, de ez nem jött össze.
2/11 anonim válasza:
az utolsó kapcsolatom egy se veled-se nélküled olasz dráma volt, könnyekkel, elhamarkodott ajtócsapkodásokkal, és havi 1 heti szakítással.
egyszer megelégeltem, és rettenetesen mocskolódva, sértetten szétváltunk végül. pár hétig nem beszéltünk, aztán 1-1 szót, most meg, olyan fél évvel a szakítás után kifejezetten mély baráti a viszony. nekem van párom, ő nemrég szakított az új kedvesével, teljesen érett felnőtt módjára támogatjuk és segítjük a másikat, ráadásul elviccelődünk a régi időkön is.
hát, nem ezt vártam volna a kapcsolatunk sémája alapján :D
3/11 anonim válasza:
Részemről iszonyatos haraggal.Végül is tényleg nem tehet róla hogy ribancnak született...
4/11 anonim válasza:
Haraggal.
És jogosan, mert annyira bunkó volt velem.
5/11 anonim válasza:
én szakítottam mindenkivel,és a mai napig mindegyikkel jóban vagyok,nem volt semmi harag,sem ajtócsapkodás..az utolsó pedig egy bunkó állat volt,és mégis jóban vagyunk...2ember akik egykor szerették egymást,nem jó ha haraggal válnak el..
6/11 anonim válasza:
Én úgy tudtam hogy békével. De aztán elkezdett piszkálni, zaklatni mert egy helyen voltunk minden nap. Pedig ő szakított.
7/11 anonim válasza:
A legutóbbi 2 esetemben sikerült kulturáltan leülni és megbeszélni a kapcsolatot, az érzéseket és lezárni a dolgot. Szerintem mindenképp ez a legjobb, mert nem maradnak elvarratlan szálak, ami miatt még évek múlva is azon kattognék, hogy mi lett volna, ha?
8/11 anonim válasza:
Haraggal mert úgy átvágott mint még soha senki!!!
9/11 anonim válasza:
Én szakítottam, aminek következtében ő olyan elfogadhatatlan viselkedést produkált, hogy azóta ellenségemnek tekintem őt, szóba állni sem vagyok hajlandó vele.
10/11 anonim válasza:
Valószínüleg azért, mert úgy szakítottál vele.Gondolom csak úgy tudott rá reagálni ahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!