Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan váltatok szét a párotok...

Hogyan váltatok szét a párotokkal? Haraggal vagy békével?

Figyelt kérdés
Hogy zajlott az egész és hogyan jobb?
2011. szept. 18. 10:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ő szakított velem, de nagyjából békével váltunk el. Ő elmondta, hogy már nem szeret, én sírtam. Megbeszéltük, hogy egy idő után folytathatnánk, mint barátok, de ez nem jött össze.
2011. szept. 18. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:

az utolsó kapcsolatom egy se veled-se nélküled olasz dráma volt, könnyekkel, elhamarkodott ajtócsapkodásokkal, és havi 1 heti szakítással.

egyszer megelégeltem, és rettenetesen mocskolódva, sértetten szétváltunk végül. pár hétig nem beszéltünk, aztán 1-1 szót, most meg, olyan fél évvel a szakítás után kifejezetten mély baráti a viszony. nekem van párom, ő nemrég szakított az új kedvesével, teljesen érett felnőtt módjára támogatjuk és segítjük a másikat, ráadásul elviccelődünk a régi időkön is.

hát, nem ezt vártam volna a kapcsolatunk sémája alapján :D

2011. szept. 18. 10:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Részemről iszonyatos haraggal.Végül is tényleg nem tehet róla hogy ribancnak született...
2011. szept. 18. 10:35
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Haraggal.

És jogosan, mert annyira bunkó volt velem.

2011. szept. 18. 10:36
 5/11 anonim ***** válasza:
én szakítottam mindenkivel,és a mai napig mindegyikkel jóban vagyok,nem volt semmi harag,sem ajtócsapkodás..az utolsó pedig egy bunkó állat volt,és mégis jóban vagyunk...2ember akik egykor szerették egymást,nem jó ha haraggal válnak el..
2011. szept. 18. 10:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam hogy békével. De aztán elkezdett piszkálni, zaklatni mert egy helyen voltunk minden nap. Pedig ő szakított.
2011. szept. 18. 11:07
 7/11 anonim ***** válasza:
A legutóbbi 2 esetemben sikerült kulturáltan leülni és megbeszélni a kapcsolatot, az érzéseket és lezárni a dolgot. Szerintem mindenképp ez a legjobb, mert nem maradnak elvarratlan szálak, ami miatt még évek múlva is azon kattognék, hogy mi lett volna, ha?
2011. szept. 18. 12:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Haraggal mert úgy átvágott mint még soha senki!!!
2011. szept. 18. 12:55
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Én szakítottam, aminek következtében ő olyan elfogadhatatlan viselkedést produkált, hogy azóta ellenségemnek tekintem őt, szóba állni sem vagyok hajlandó vele.
2011. szept. 18. 14:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Valószínüleg azért, mert úgy szakítottál vele.Gondolom csak úgy tudott rá reagálni ahogy...
2011. szept. 18. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!