Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy megbántátok, hogy szakítottatok a volt párotokkal? Nem működött a kapcsolat, de mégis hiányzott. Ha haragban váltatok el, volt bátorságod felkeresni? Mennyi idő után?
Igen, megbántuk. Mind a ketten. Ő összejött egy csajjal, és ezt másnap közölte velem, hogy neki ő kell... Mindezt nem személyesen, reagálni nem tudtam rá, msn-en tiltás-törlés, telefonálni a fene akart vele... Nagyon haragudtam rá, hogy hogy valaki ilyen gerinctelen féreg... Ezután fél évig semmit nem tudtunk a másikról, elvétve pár infót.. de nekem hiányzott. Mégha egy ekkora majom volt, akkor is... idővel elmúltak a rossz emlékek, csak a jókra emlékeztem, és hiányzott. Fél év elteltével írtam neki egy mail-t, valamilyen indokkal, ezután visszavettük egymást msn-re, de nem beszéltünk sokat. Lassan elindult a telefonálgatás, napi több órás beszélgetések. Nagyon jó érzés volt, éreztem, hogy ő is megbánta amit tett, de tudtuk mind a ketten, hogy amit csinálunk nem jó, ennek nem lesz jövője ha újrakezdjük. Kb. 3 hónap elteltével rákérdezett, hogy mi lenne ha újrakezdenénk, de én nemet mondtam. Ez lett volna a sokadik próbálkozásunk... A kapcsolatot ugyanúgy tartjuk egymással, a több órás beszélgetések megvannak, és néha érzem, hogy hiba volt nemet mondani... féltékeny vagyok ha más csajokról mesél nekem, és ő is, ha én más fiúkról. De már kezd elmúlni az a nagy szerelem, amit iránta éreztem...:) Egyszer a jövőben lehet, hogy újra "egymásra találunk" de meg kell próbálni túllépni a kapcsolaton.
Bocsi, hosszú lett :D
Nálunk a szakítás volt szerintem a legjobb megoldás. Én tettem meg, de nem volt választásom.
Most is nagyon hiányzik, de nem keresném fel újra. Túl büszke vagyok, és megalázó lenne. Főleg, hogy nem az én hibám volt, hogy szétmentünk. Annak ellenére, hogy én tettem meg a végső lépést.
Csúnya vége lett. Azóta semmi kapcsolat nincs köztünk. Szóval semmi képp nem állnék elé, hiába szeretem.
Kíváncsi lennék, ő hogy gondolja!
A kettővel előttem válaszoló fiú vagy lány? Mert hasonlít az exem felfogásához szerintem egy kicsit...??!!
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!