Min vesztetek össze legutóbb a párotokkal? Meddig tartott a mosolyszünet?
Mi 6 éve vagyunk együtt, eddig még nem sikerült veszekedni. Pedig alapjáraton mindketten képesek vagyunk veszekedésre (pl. öcsémmel nekem elég jól megy :) ), csak valahogy egymással nem. Pontosabban nincs is miért.
A "jóakarók" azt mondják, hogy ha majd összeköltözünk, ez meg fog változni. Dehát 6 éve vagyunk együtt, nem hiszem, hogy sok újat tudna mutatni (mondjuk a természetében).
Az előző barátaimmal lazán összevesztem bármin :S
Apróságokon szoktunk összekapni (ne nézelődjek annyit a boltban, miért nem tudok haladni, miért eteti túl a macskáját, meg ilyen szintű dolgok :D ), de ezek nem tartanak sokáig. Néha a körülményeinkből (erre most annyira nem térnék ki, nem élünk együtt, és néha önhibánkon kívül bizonyos tényezők meggátolják a találkozást) akadnak félreértések, sértődések, de ezek sem komolyak. Abból van még összezördülés, hogy nem tud ő se nemet mondani a barátainak, ha segítség kell – de én emiatt azért nem szoktam háttérbe szorulni, csak szerintem van, aki kihasználja (és még csak nem is főnöke). Olyan szinten, hogy komolyan megbántottuk vagy kihasználtuk volna egymást, meg olyan szinten, hogy „te szemét f.sz” és társai, sose vesztünk össze és remélem, nem is fogunk. (huszonéves pár, 8 hónapja együtt)
Kérdező, amit Te írsz, én arra gondolok, hogy a férjed fél, hogy elveszti a munkáját, ezért „nyal” a főnökének, és ez jó hogy Téged bosszant, mert túlzásba viszi. Gondolom, Neked otthon meg semmit nem segít, és még csak otthon sincs – ezen jogosan háborodsz fel. Ahogy azon is, hogy ő mehet, ahova akar, Te meg 5 percre se – na persze! (Én kib.asznék vele és én is eltűnnék, telefon kikapcs, nehogymár, ha neki lehet..) Tudod én néha azt gondolom, hogy egyes férfiaknak a család csak a kirakatba kell, hogy lehessen vele dicsekedni,meg mert a társadalom elvárja. De a dicsekvésen túl a gyakorlati részt intézze a nő egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!