Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosincs velem, mert sokat dolgozik, ti hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ilyen az élet..de csak este találkozunk, de csak vacsorázik, zuhanyozik..szerelmeskedünk..de ha filmet kezdünk nézni joggal elalszik, mert rengeteget dolgozik kettőnkért. Nem hibázatatom őt, mert amúgy nagyon jó a kapcsolatunk. DE Ti hogy bírjátok, hogy ha nagyon keveset vagytok a párotokkal? ez így nem állapot, hisz éppen az együtt töltött pillanatokért érdemes élni:(((
2009. ápr. 2. 20:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
:) Én sosem teszek megjegyzéseket, büszke vagyok rá, hogy küzd a céljaiért. És nem is arról van szó, hogy nem zuhanyozunk együtt vagy nem a kedvencét főzném (nem nehéz neki, igazi magyar:)) Vagy az, hogy azért aggódom emiatt mert ne lenne mit csinálnom...egyszerűen hiányzik a társasága..erre lettem volna kíváncsi, hogy ti hogy élitek meg..nah mindegy..azért köszönöm a válaszokat. 21:00-kor írónak..sejtem, hogy nagyon nehéz lehet..de hiszem, hogy megtalálod majd azt akivel igazán boldog lehetsz. Ha ő már együtt van valakivel, akkor sajnos nem úgy viszonyul hozzád ahogy kellene. Szép napot mindenkinek.
2009. ápr. 3. 10:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én párom is rengeteget dolgozik.És e miatt mi csak 2hetente találkozunk.De akkor is csak egy hétvégét töltünk együtt, aztán újra munka.De mikor együtt vagyunk, minden percben egymáson csüngünk, együtt eszünk, zuhanyzunk, filmezünk, kocsit takarítunk, netezünk, és mindent-mindent együtt csinálunk.De sohasem elég:(
2009. ápr. 3. 13:09
 13/13 anonim válasza:
Az én párom délelőtt 10től este 10ig dolgozik. Nem élünk együtt, de 10 után mindig együtt vagyunk ha végez a munkával. Én viszont reggel 8ra járok így nehezen bírom az éjjeli virrasztást amikor végre együtt lehetnénk. Arról nem is beszélve hogy éjjel mást nem lehet csinálni mint vacsi,film,szex talán valami társasjáték, beszélgetés. Rettentően hiányoznak a nappali programok!!A heti 1-2 szabadnapján pedig egyéb programjait intézi ahova nem mindig tudom/akarom elkísérni és "aktív" programokra sem tudom rávenni, mert ki van purcanva és inkább pihenne. Sajnos el kell fogadni, én próbálom kiélvezni az esti órákat amíg együtt lehetünk, és azt várom egész nap...
2010. ápr. 30. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!