Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom állandóan alszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom állandóan alszik, már nagyon unom. Mit csinaljak ?

Figyelt kérdés

Ő 26 én 21 vagyok.

Jelenleg nem dolgozik és minden nap délután kel fel, nem zavarna ha néha néha lenne ez, de ő szó szerint minden nap ezt csinálja. Akár 15 órát is képes aludni, bár én néha már elgondolkozok hogy leher nem is alszik.

Egyszer volt olyan hogy pl hétfőre meg volt beszélve hogy találkozunk erre ő felkelt délután 2kor aztán 4kor eltűnt az üzeneteket se kapta meg rendesen messengeren és másnap délelőtt 10kor volt elérhető.

Engem ez már egyre jobban zavar, ezt ő is tudja nagyon jól. Nem vagyok egy hisztizős típus de ez már sok. Szerintetek is hazudik vagy csak én gondolom túl? Egyáltalán normális hogy valaki ennyit alszik ?

És szerintetek nagy baromság ha valaki szakít egy ilyen dolog miatt ? Mert mar eskuszom elgondolkoztam rajta. Nagy ritkán találkozunk, ezt arra fogja hogy felmondott a munkahelyen és pénz hiányában nem tudunk találkozni, bár én már fel sem hozom inkább így hétről hétre csak vagyunk. Legutóbb több mint egy hónapig nem találkoztunk pedig nem lakik messze tőlem.

2023. dec. 18. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csaknugy vagy neki, nem ugy nez ki mintha fontks lennel neki.
2023. dec. 18. 16:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet valami tudat módosítót használ.

De úgyse fogja beismerni.

Egy felnőttnek még ha sokat dolgozik is, 10 óra elég aludni.

2023. dec. 18. 19:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a dologtalanság miatt alszik ennyit. Mivel nincs napi rutinja munka hiányában, nincs szervezőerő az életében, így nagyon könnyű szétcsúszni. És tudom, hogy hülyén hangzik, de semmi sem fárasztóbb hosszú távon, mint a semmittevés. Egyszerűen bekattan tőle az ember, ha nincs mivel lekötnie magát, ha nincs feladat, és neki most nincs semmi.

Jobb lenne, ha lenne valami aktív hobbija, pl. sport, barkácsolás vagy akár legóépítés, akármi, amivel konkrét célokért tudna tenni, amíg nincs munkája, de ha csak a ps van, meg a döglés, akkor nem csoda, ha szinte narkolepsziás, hát én sem szívesen tölteném a mindennapjaim egy olyan valóságban, amiben ő van.

Megértem, hogy zavar ez a helyzet, meg ez a hozzáállás, és sajna a párodon sem látszik, hogy összetörné magát, hogy kicsit összeszedje magát. Adj ultimátumot, hogy vagy lesz egy napi rutinja, amitől nem zombi és normálisan funkcionáló partnerként is részt tud venni az életedben, vagy köszönj el tőle, mást nem nagyon tehetsz.

2023. dec. 18. 20:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy depresszio, de szerintem nem er annyit ez a kapcsolat, hogy eltemesd magad.
2023. dec. 22. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!