Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan fáradt vagyok , nincs kedvem , unom a vele
töltött időt , gyakran napokig nincs kedvem takarítani,
csak leülök a sötét szobába és nézek ki a fejemből .
Korábban nem voltam ilyen amikor csak randiztunk .
Depresszió?
Figyelt kérdés
Amikor még csak randizgattunk nem éreztem ezt az érzést de amióta összeköltöztünk sokszor untat felbosszant idegesít ha hangosan bömbölteti a metál meg rock zenéit . Zavar, hogy eljárkál itthonról és szórakozik tőlem meg elvárja , hogy mire hazajön legyen kaja , mosott ruha minden . És mivel nem vagyok senki csicskája , természetesen nem csinálom meg, sőt van amikor direkt haragból nem is főzök , egyen az anyjánál aki itt van a faluban . Nagyon félreismertem őt és azt érzem 8eddig ezt érzem ), hogy csak a rosszat hozza ki belőlem . Minden nap úgy kelek ki az ágyból bár ne lenne holnap . Mióta itt vagyok vele számolom a napokat mintha nyaraláson lennék , hogy mikor mehetek haza . Nem is érzem magaménak a házat hiszen az övé talán ezért nem is fája a tőle való elválás . Viszont kíváncsi vagyok ,hogy miatta produkálom ezeket a tüneteket és ez depresszió ? Folyton szorongok nem érzem jól magam , nem érzem magam jó nőnek , nincs életkedvem a vidám természetem kicserélődött egy házsártos , morgós sárkánnyá és a lustaság értelmetlenség is úrrá van rajtam 2-3 naponta mert nem látom értelmét ,hogy bármit mozdítsak miatta hiszen ő semmit sem csinál a legalapvetőbb házimunkát sem.
Te is tudod h nincs jövője, semmi értelme, csak időpocsékolás.
okt. 29. 22:16
3/14 anonim válasza:
Ez egy nagyon rossz kapcsolat. Itt bizony nincs más lehetőség, szakítani kell, és visszaköltözni a saját otthonodba.
okt. 29. 22:20
4/14 anonim válasza:
Pedig ha van valakinek csaja akkor lehet programozni éppen ekkor nem unalmas az élt.
Nem illetek össze.
okt. 29. 22:32
5/14 anonim válasza:
Azért nincs energiád, életkedved mert egy patkány pali, aki ingyen cselédet akar.
Biztos nem szeret, mert akkor boldognak akarna látni...
Hagyd el minél hamarabb mert ez csak rosszabb lesz.
Jobb lesz egyedül hidd el, vissza fog jönni az életkedved is.
okt. 29. 22:37
6/14 anonim válasza:
Kerdezd meg,h vehetnel-e neki egy fulhallgatot,amivel a zenet tudja hallgatni. Mosas fozes mert nincs felosztva ? Vagy mindenki a sajatjat csinalja. Vagy lehet egyszerut es ugyanazt fozni. Pucolast egyeb eljarasokat igenylo alapanyagokat ne vegyel. Egy adagba mossatok mindent. Konnyen kezelheto vasalasmentes szosz taszito anyagokbol vegyel ruhskat mindkettotoknek. A problemas ruhakat dobjatok ki.
A bulizasaban az zavar,h nem bizol a husegeben vagy h nem tudsz egyedul
lenni vagy nem tudsz sajat baratokkal talalkozni? Nem rossz a kapcsolatod , csak merjed kimondani a kereseidet udvariasan es erthetoen. A keres es velemeny szabad kimondasa nem veszdkedes es nem hazsartossag. Ha megfutamodsz es kirugod,az elettol ugyanazt a problemakat fogod megkapni mindaddig,amig meg nem oldod.
okt. 29. 23:20
7/14 anonim válasza:
Mikor kezdődött ez?
okt. 30. 01:21
8/14 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele semmit megbeszélni épp ez a gond mert azonnal bekapcsol nála a védekező reakció és mindent cseszegetésnek fog fel. Mikor kezdődtek ? Nem sokkal azután , hogy összeköltöztünk . Előtte nem tudok róla , hogy idegességemben bármikor is vérzett volna az orom vagy a sötét szobában üldögéltem volna leengedett redőnyökkel .
okt. 30. 08:00
9/14 anonim válasza:
Minek vagy vele???
okt. 30. 09:30
10/14 A kérdező kommentje:
Mert vannak helyzetek és időszakok amikor mérséklődik a dolog de legtöbbször sajnos az áll fenn amit leírtam .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!