Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állandóan fáradt vagyok ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan fáradt vagyok , nincs kedvem , unom a vele töltött időt , gyakran napokig nincs kedvem takarítani, csak leülök a sötét szobába és nézek ki a fejemből . Korábban nem voltam ilyen amikor csak randiztunk . Depresszió?

Figyelt kérdés
Amikor még csak randizgattunk nem éreztem ezt az érzést de amióta összeköltöztünk sokszor untat felbosszant idegesít ha hangosan bömbölteti a metál meg rock zenéit . Zavar, hogy eljárkál itthonról és szórakozik tőlem meg elvárja , hogy mire hazajön legyen kaja , mosott ruha minden . És mivel nem vagyok senki csicskája , természetesen nem csinálom meg, sőt van amikor direkt haragból nem is főzök , egyen az anyjánál aki itt van a faluban . Nagyon félreismertem őt és azt érzem 8eddig ezt érzem ), hogy csak a rosszat hozza ki belőlem . Minden nap úgy kelek ki az ágyból bár ne lenne holnap . Mióta itt vagyok vele számolom a napokat mintha nyaraláson lennék , hogy mikor mehetek haza . Nem is érzem magaménak a házat hiszen az övé talán ezért nem is fája a tőle való elválás . Viszont kíváncsi vagyok ,hogy miatta produkálom ezeket a tüneteket és ez depresszió ? Folyton szorongok nem érzem jól magam , nem érzem magam jó nőnek , nincs életkedvem a vidám természetem kicserélődött egy házsártos , morgós sárkánnyá és a lustaság értelmetlenség is úrrá van rajtam 2-3 naponta mert nem látom értelmét ,hogy bármit mozdítsak miatta hiszen ő semmit sem csinál a legalapvetőbb házimunkát sem.
okt. 29. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Menekülj.
okt. 30. 09:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Becsüld magad egy kicsit légyszi... tudod, mindenkit annyira becsülnek, mint amennyire ő maga saját magát...🤔
okt. 30. 10:05
 13/14 Norcsi2 válasza:
Kérlek menekülj, legyél nagyon erős, szorítsd össze a fogsorodat, tegyél változtatást az érdekedben. Először is nagyon fontos a higgadt kommunikáció. Kezdeményezzetek beszélgetést, hogy kinek mi a baja. Lehet, hogy sokat fog jelenteni mindkét fél számára. Ha nem vezet semmire, egyoldalú a dolog, változtatni kell. Ekkor inkább vonulj félre oda ahol senki sem lát és hall,ad ki dühödet, fájdalmadat, ordíts és vedd észre, hogy ez így nem jó, magad miatt. Nagyon nehéz,fáj is, de el kezdened változtatni.Ismerem ezt az érzést! Többször földnek estem a sírástól, annyira fájt a lelkem és szívem. Nem érdemeltem meg. Te sem ezt érdemled. Fájni fog, de elfog múlni és sikerülni fog, hogy rendbe teszed a lelked. Nagyon szurkolok neked!
okt. 30. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:
A fogsorodat inkább ne szorítsd össze, mert mehetsz a fogorvoshoz utána. Drága mulatság, nem éri meg. Inkább akkor már menj boxolni.
okt. 30. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!