Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hántorgatja fel a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hántorgatja fel a pasim állandóan, hogy miket tesz értem?

Figyelt kérdés
Szerintem full alap dolgokról beszélünk, amiket egy párkapcsolatban megtesz az ember a másikért. Mégis mindig felhántorgatja, hogy ő ezt is megcsinalja meg azt is... Holott én is mindent megteszek hogy neki jó legye mégsem mondogatom hogy én ezt is megcsinalom neked meg azt is. Kicsit úgy érzem, mintha ezzel teljesen felértékelné magát, engem pedig le. Mit gondoltok erről?
nov. 12. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Unalom latja, hogy csendes vagy ezért olyat mond amin agyalsz hetekig
nov. 12. 14:50
 2/9 Robertclyde válasza:
89%
Szerintem meg azért, mert szeretne többet csak nem tudja el mondani, nincsen meg elegedve valamivel, valami bantja amit nem mond el
nov. 12. 14:56
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem jol látod. Az ilyen magát akarja felértékelni, a masikat meg le. Mert neki nem természetes adni nyújtani annak akit szeret, hanem neki ezt fáj adnia, ergo kompenzálást vagy minimum hálákat magasztalásokat vár cserébe, mert attol hogy nyújt vmit, vagy ad, kevesebbnek érzi magát, nem többnek.

Exemnek speciel még az is fájt ha nőnapra virágot kell adnia illetve köszönteni. Már ennyitől vmi csicskának érezte magát es 10 szer kellett megköszönnöm neki egy nyamvadr virágot es a nőnap tulajdonképpen nálunk arrol szólt hogy őt jell magasztalni mert kegyeskedett virágot adni.

Az ilyenek kisebbségi komplexusos sérültek.

nov. 12. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs veled megelégedve és menekülne, de nincs kihez. DOBD KI!
nov. 12. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Azért, mert igaza van, és talán mert úgy gondolja, te nem teszel meg annyit, amennyit kellene.
nov. 12. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:
IKEA-effektusos a pasi.
nov. 12. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Lehet nem értékeled eléggé, nem dicséred eléggé.
nov. 12. 17:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyet kell értenem 5&7-el. Ha folyamatosan hozzád vágja azt okkal csinálja. Fele annyit nem adsz neki mint ő neked.
nov. 12. 18:21
 9/9 anonim válasza:

Érdemes lehet elgondolkoznotok egymás szeretetnyelvein. Valószínűleg számára fontosak a szívességek, a tettek, amiket megtesz érted, viszont úgy érzi te ezen a téren nem teszed oda magad eléggé és ezt próbálja valahogyan jelezni.

Érdemes lehet erről őszintén beszélgetni, mert ha neked más a szeretetnyelved, mint neki, akkor az záros határidőn belül fel tud őrölni egy kapcsolatot. Ebben a helyzetben te "b@szogatásnak" élheted meg az ő megjegyzéseit, miközben ő úgy látja, hogy nem teszel semmit a közös életetekért. Érdemes a teljesen alap dolgokra is gondolni (pl. ki viszi ki a szemetet, mosás, takarítás), mert noha ezek "alap" dolgok neked, de ha ő ezt azért teszi, hogy neked kedvezzen, te pedig nem értékeled, akkor kvázi semmibe vetted azt, ahogyan ő próbálja a szeretetét közvetíteni. Ez frusztrálja.

És még egy fontos dolog: ő is ezen a "nyelven" tudja fogadni a te szereteted. Ha te nem ezen a nyelven kommunikálsz (fenti "alap" dolgokban kevésbé veszel részt), akkor elbeszéltek egymás mellett.

És végezetül, természetesen sosem árthat egy objektív mérleg felállítása, hogy akkor ki, mennyit is tesz meg az "alap" dolgokból. Meglepő eredményeket kaphatsz, akár pozitív, akár negatív irányba.

nov. 13. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!