Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavarna ha a párotnak állandóan csak műszaki témái lennének?

Figyelt kérdés

A párom mostanában csak erről beszélget,multkor volt új autós hanszórót beszereltetni,előtte milyen baja van az autójának a szerelővel miről beszéltek,a motorjának mi baja,milyen alkatresz kellene hozzá és állandóan ezeket a témákat pörgeti...én megértem,hogy szivesen mesél ezekről de olyan mintha másról nem is tudna és az utóbbi időben azt vettem észre magamon,hogy a barátnőimmel szivesebben elbeszélgetek és nem csak azért mert veluk csajos tema van csak hanem mindenről lehet beszélgetni velük ami a világban zajlik vagy programokról stb

Más is van így a párjával? Már néha elkap a sírhatnék amikor belekezd egy újabb műszaki témába és próbálom érdeklődően végighallgatni ahogy nekem is jól esne de ez már úgy érzem túl megy egy határon...mit javasolnátok,hogy lehetne áttéríteni?

szept. 29. 16:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szólalj fel, hogy már nem érdekel a téma mert hallottad nagyon sokszor, szeretnél más dolgokról is beszélgetni. Ha besértődik érte nem baj, majd megbékél.
szept. 29. 16:26
 2/14 anonim ***** válasza:
Hozzál fel más témákat és kérd meg, hogy ezeket a dolgokat inkább férfiakkal tárgyalja ki. Ennyire egyszerű.
szept. 29. 16:26
 3/14 A kérdező kommentje:
Fel szoktam hozni más témákat de azokat 1-2 mondattal lerendezi és mikor mondom,hogy kicsit hosszabb beszélgetésre számítottam akkor annyi a válasza,hogy "mit mondjak még? Nem vagyok nő"
szept. 29. 16:28
 4/14 anonim ***** válasza:
Akkor lehet szakítani. Nincs rád tekintettel. Ha ő nem akar "csajos" dolgokról beszélgetni akkor neked miért kötelező a "férfias" ügyeit hallgatni?
szept. 29. 16:30
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
A barátod egy bunkó, szexista barom.
szept. 29. 16:31
 6/14 A kérdező kommentje:
Ilyenkor besértődik és az a válasza,hogy "akkor nem mondok semmit"
szept. 29. 16:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Ne is mondjon neked, szépen dobd ki.
szept. 29. 16:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Vannak barátai vagy haverjai?
szept. 29. 16:42
 9/14 anonim ***** válasza:
51%

Tehát foglaljuk össze: van egy szexhaverod. Abból is a primitívebb fajta. Mert egy barát, egy társ foglalkozik a lelkeddel, érzéseiddel, és kettőtök kapcsolatával is. Lehet, hogy "papíron" együtt vagytok, lehet, hogy azt mondjátok, hogy jártok, de igazából ez nem párkapcsolat. Van valaki, akivel összejártok dugni, és ennyi.

A kérdés csak az, hogy minek vagy vele?? Azt nem fogom elhinni, hogy hirtelen egyik napról a másikra lett ilyen. Nem szólalt meg a vészharang ismerkedés közben, hogy talán nem kellene komolyan tervezni azzal, akivel kvázi semmiről nem lehet beszélgetni??

szept. 29. 17:10
 10/14 anonim ***** válasza:
48%

Nem. Én tök jól ellennék a pároddal 😃

32F

szept. 29. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!