Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna ha a párotnak állandóan csak műszaki témái lennének?
A párom mostanában csak erről beszélget,multkor volt új autós hanszórót beszereltetni,előtte milyen baja van az autójának a szerelővel miről beszéltek,a motorjának mi baja,milyen alkatresz kellene hozzá és állandóan ezeket a témákat pörgeti...én megértem,hogy szivesen mesél ezekről de olyan mintha másról nem is tudna és az utóbbi időben azt vettem észre magamon,hogy a barátnőimmel szivesebben elbeszélgetek és nem csak azért mert veluk csajos tema van csak hanem mindenről lehet beszélgetni velük ami a világban zajlik vagy programokról stb
Más is van így a párjával? Már néha elkap a sírhatnék amikor belekezd egy újabb műszaki témába és próbálom érdeklődően végighallgatni ahogy nekem is jól esne de ez már úgy érzem túl megy egy határon...mit javasolnátok,hogy lehetne áttéríteni?
Tehát foglaljuk össze: van egy szexhaverod. Abból is a primitívebb fajta. Mert egy barát, egy társ foglalkozik a lelkeddel, érzéseiddel, és kettőtök kapcsolatával is. Lehet, hogy "papíron" együtt vagytok, lehet, hogy azt mondjátok, hogy jártok, de igazából ez nem párkapcsolat. Van valaki, akivel összejártok dugni, és ennyi.
A kérdés csak az, hogy minek vagy vele?? Azt nem fogom elhinni, hogy hirtelen egyik napról a másikra lett ilyen. Nem szólalt meg a vészharang ismerkedés közben, hogy talán nem kellene komolyan tervezni azzal, akivel kvázi semmiről nem lehet beszélgetni??
Nem. Én tök jól ellennék a pároddal 😃
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!