Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben az esetben kinek kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben kinek kellene először felhívnia magához a másikat?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Lassan 3 hónapja ismerkedem egy nővel, mindketten szülőkkel élünk még.

Mindig én utazom ki hozzá a városba találkozni vele meg én szoktam hazakísérni is, miután elmegyünk programozni.

Ő még soha nem járt ott, ahol én élek.

Szerintetek ebben az esetben kinek kellene felhívnia előszőr magához a másikat?

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

22N 26F

tegnap 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy "kellene".

Majd kialakul.

tegnap 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt akarod, hogy elmenjen hozzád, akkor neked kell hívni, ő nem fogja kérni, hogy hagy menjen már, bár ha már három hónapja vagytok együtt még talán az is beleférne.
tegnap 18:08
 3/8 Senior Séf ***** válasza:
83%
Három hónap után ez még kérdés? A feleségemet egy szerdai nap ebédszünetében ismertem meg. Este bekopogtam, szombaton összecuccoltunk, és 26 éve imádjuk egymást.
tegnap 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
#3 még szerencse, hogy nem mindenkinek ez a forgatókönyv szerint kell élnie az életét.
tegnap 18:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs hova hazavinni akkor senkinek.
tegnap 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne azzal foglalkozz, hogy kinek "kell" felhívnia magához a másikat, hanem hívd el őt magadhoz egy hétvégére. Heteró pároknál általában az a fél a határozottabb ilyen dolgokban, akinél a pénisz van.
tegnap 19:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy kellene? Semmit nem kell! Eleve miért nem hívod el te is magadhoz, hogy ő is tudja, hogy érzi ott magát? Másodszor pedig, nem mindenkinek ugyan olyanok az életkörülményei, gondolom simán lehet, hogy az egyik ember egy ház végében lakik külön szobában, vagy a szülei 8ig dolgoznak, a másiknál meg mindig nagy a mozgás, akkor a romihoz nyilván az eldugottabb hely passzol jobban... és honnan tudjuk, ez kinél van?
tegnap 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor fordítsd meg a képletet és ne te utazz legközelebb! Gondolom ha van valós érzelmi kötelék nem csak tessék-lássék találkozgattok "mert nincs jobb" alapon akkor ő is szívesen meglátogatna téged.

Először találkozzon a szüleiddel / tedd szabaddá a pecut és jelezd neki szülők nincsenek otthon, de ugorjon már fel egy ebédre ;) Ha nem 12 éves akkor tudni fogja mit akarsz tőle :)

(a kérdésed már kiírtad a szexualitás kategóriába is pár napja)

tegnap 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!