Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ülve pisilés, párkapcsolatban?
A barátnőm állandóan zsörtölődik,hogy miért nem ülve pisilek, miért nem hajtom le a wc deszkát.
Aztán kerekperec megmondtam neki,hogy a saját lakásomban úgy pisilek ahogy nekem jónak tűnik.
Ez miért ilyen kardinális kérdés a nőknél?
87
Te kihez beszélsz? :D Merthogy HOZZÁM nem, az egyszer biztos.
90*
"Ez az én lakásom,ő költözött hozzám. - mondjuk nekem ilyet mondanál aznap összecsomagolnék és elhúznék tőled."
Senki sem tartana vissza, nehogy már én érezzem magamat megtisztelve,hogy egy nő ingyen lakik nálam.
Én a férjem házában lakok de sose problémázott azon, hogy megkértem hajtsa le az ülőkét...
Elég beteg, hogy így gondolkodsz ahogy. Nem egy nő hanem a párod elvileg. Akivel azért vagytok együtt hogy közösen elérjetek valamit, erősítsétek egymást. Ne kezeld már le ennyire könyörgöm.
Ha valakivel együtt élsz igenis alkalmozkodnod kell. Ahogy neki is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!