Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ülve pisilés, párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ülve pisilés, párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

A barátnőm állandóan zsörtölődik,hogy miért nem ülve pisilek, miért nem hajtom le a wc deszkát.

Aztán kerekperec megmondtam neki,hogy a saját lakásomban úgy pisilek ahogy nekem jónak tűnik.

Ez miért ilyen kardinális kérdés a nőknél?

2023. febr. 27. 16:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/125 anonim ***** válasza:
89%

Egy ember az otthonában támaszthat igényeket.

A kérdés csak annyi, hogy megengeded-e a párodnak, hogy otthonául tekintsen a helyre, ahol lakik. Ha igen, akkor fogadd el, hgoy van beleszólása abba hogyan éltek. Ha nem, akkor meg minek költöztetek össze? Még egy albérlet is lehet otthona az embernek, ha meg a párjával lakik együtt, pláne elvárás, hogy közös otthon legyen a helyből. Ezzel a hozzáállással kb abban a státuszban tartod, mintha vendégségben lenne.

Érdemes lenne tisztázni ezt még mielőtt folytatnátok a kapcsoaltot.

2023. febr. 27. 22:12
 102/125 anonim ***** válasza:
65%

Kedves kérdező! Az oké,hogy a te lakásod

,a barátnőd ingyen lakik ott ezt kihangsúlyozod,de az ingyen sex az jó,ugye?

2023. febr. 27. 23:11
 103/125 anonim ***** válasza:
85%
Hogy berobbant a budis téma....
2023. febr. 27. 23:14
 104/125 anonim ***** válasza:
25%
102. A csaj is kap ingyen szexet! Nem csak a pali. Amúgy meg ingyen lakhatást is. Szóval ja a csávó kicsit többet ad a közösbe.
2023. febr. 28. 05:45
 105/125 anonim ***** válasza:
64%

Ma kiis rakom a pasim. Nálam lakunk és én keresek 800 felett ő meg 400 körül.

Köszi a tippeket 😅

2023. febr. 28. 06:50
 106/125 anonim ***** válasza:
66%
Micsoda parázs vita lett egy kis hugyozásból😂😂😂. Amúgy meg, én soha nem számoltattam el a férjemet, hogy ráül-e a klotyóra vagy nem, pedig a lakás felerészben az enyém volt. Ő egyébként mondta, hogy le szokott ülni, mert úgy kényelmesebb, de hogy én ezt előírjam neki, eszembe sem jutott. A kérdezőt feltehetően a parancsoló hangnem akasztotta ki, amit meg lehet érteni.
2023. febr. 28. 11:00
 107/125 A kérdező kommentje:

106*

Ohhh egy intelligens nő.

Talán az első itt a gyakorin

2023. febr. 28. 12:24
 108/125 anonim ***** válasza:
50%
Ha már te legalább nem vagy intelligens, kedves kérdező...;)
2023. febr. 28. 13:03
 109/125 anonim ***** válasza:
76%

Alapvetően állva pisilésnél szétfröcsög az aranyeső, de ha tisztességgel letakarítod minden alkalom után ( egyéb esetben odaszárad, bűzlik) akkor ez oké, ha ettől érzed férfiasnak magad, pisilj állva😂.

De az hogy a wc deszkát sem hajtod le szimpla lustaság, és bunkóság amikor a barátnőd ott van. Egy férfi és egy nő is többségében ülve használja a wct, csak neked kell àllva pisilned, a másik dologhoz mindketten ráültök.

Pl éjszaka kellemetlen lehet a csajnak beleesni seggel a wcbe. Ugyanis este alvásból kibotorkálva nem mindenki szeret villanyt kapcsolni mert nem kellemetlen a szemnek.

Az én férjemet otthon hálisten megnevelték, hogy a wc deszkát lehajtsa maga után. Anya és 2 lánytestvér mellett hamar megtanulta tiszteletben tartani az alap igényeket. Neki gyerekkorától ez a természetes, hogy lehajtja. 21 évig így élt, utána meg már mellettem is ugyanígy él.

Ha neked extra igényed van, miután csak te hugyozol állva, utána semmiből nem állna visszaállítani a wc normális állapotát , amit ti magatok is úgy használtok többet. Szimplán lusta dög vagy aki nincs tekintettel a párjára.

Apám volt ekkora gyökér amúgy, 3 nő mellett is állandóan felhajtva hagyta széthugyozva. Ő is egy önző paraszt volt mindig, sose törődött önmagán kívül mással. De legalább te állítólag mindig eltakarítasz magad után, letörlöd a wct, a közeli csempéket stb , ahova szétfröcsög ugye?. Az is valami.

2023. márc. 2. 17:37
 110/125 anonim ***** válasza:
100%
Ha állva pisilsz össze-vissza fröcsög a pisa minden felé, gondolom nem takarítasz minden pisilés után.
2023. márc. 3. 00:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!