Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ülve pisilés, párkapcsolatban?
A barátnőm állandóan zsörtölődik,hogy miért nem ülve pisilek, miért nem hajtom le a wc deszkát.
Aztán kerekperec megmondtam neki,hogy a saját lakásomban úgy pisilek ahogy nekem jónak tűnik.
Ez miért ilyen kardinális kérdés a nőknél?
Egy ember az otthonában támaszthat igényeket.
A kérdés csak annyi, hogy megengeded-e a párodnak, hogy otthonául tekintsen a helyre, ahol lakik. Ha igen, akkor fogadd el, hgoy van beleszólása abba hogyan éltek. Ha nem, akkor meg minek költöztetek össze? Még egy albérlet is lehet otthona az embernek, ha meg a párjával lakik együtt, pláne elvárás, hogy közös otthon legyen a helyből. Ezzel a hozzáállással kb abban a státuszban tartod, mintha vendégségben lenne.
Érdemes lenne tisztázni ezt még mielőtt folytatnátok a kapcsoaltot.
Kedves kérdező! Az oké,hogy a te lakásod
,a barátnőd ingyen lakik ott ezt kihangsúlyozod,de az ingyen sex az jó,ugye?
Ma kiis rakom a pasim. Nálam lakunk és én keresek 800 felett ő meg 400 körül.
Köszi a tippeket 😅
106*
Ohhh egy intelligens nő.
Talán az első itt a gyakorin
Alapvetően állva pisilésnél szétfröcsög az aranyeső, de ha tisztességgel letakarítod minden alkalom után ( egyéb esetben odaszárad, bűzlik) akkor ez oké, ha ettől érzed férfiasnak magad, pisilj állva😂.
De az hogy a wc deszkát sem hajtod le szimpla lustaság, és bunkóság amikor a barátnőd ott van. Egy férfi és egy nő is többségében ülve használja a wct, csak neked kell àllva pisilned, a másik dologhoz mindketten ráültök.
Pl éjszaka kellemetlen lehet a csajnak beleesni seggel a wcbe. Ugyanis este alvásból kibotorkálva nem mindenki szeret villanyt kapcsolni mert nem kellemetlen a szemnek.
Az én férjemet otthon hálisten megnevelték, hogy a wc deszkát lehajtsa maga után. Anya és 2 lánytestvér mellett hamar megtanulta tiszteletben tartani az alap igényeket. Neki gyerekkorától ez a természetes, hogy lehajtja. 21 évig így élt, utána meg már mellettem is ugyanígy él.
Ha neked extra igényed van, miután csak te hugyozol állva, utána semmiből nem állna visszaállítani a wc normális állapotát , amit ti magatok is úgy használtok többet. Szimplán lusta dög vagy aki nincs tekintettel a párjára.
Apám volt ekkora gyökér amúgy, 3 nő mellett is állandóan felhajtva hagyta széthugyozva. Ő is egy önző paraszt volt mindig, sose törődött önmagán kívül mással. De legalább te állítólag mindig eltakarítasz magad után, letörlöd a wct, a közeli csempéket stb , ahova szétfröcsög ugye?. Az is valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!