Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ülve pisilés, párkapcsolatban?
A barátnőm állandóan zsörtölődik,hogy miért nem ülve pisilek, miért nem hajtom le a wc deszkát.
Aztán kerekperec megmondtam neki,hogy a saját lakásomban úgy pisilek ahogy nekem jónak tűnik.
Ez miért ilyen kardinális kérdés a nőknél?
Az ilyen 24-es felekkel csoda, hogy egyaltalan hajlando lefekudni valaki, en ezek utan biztos nem tettem volna xDD Nyilvan az ilyenek meg sem torlik a farkukat, ugyis kicsopog.
Aztan csodalkoztok, miert nincs baratno, vagy miert nincs kedve a nonek, ha van, 1 ev utan mar szexelni veletek. Hat pont ezert, mert eleinte a rozsaszin kodben meg elnezo, aztan rajon, hogy egy undorito disznok vagytok, akinek nincs kedve letolni a bugyit🤷♀️
Majd nézd meg, hogy fröcsög szét. Vagy letérdelsz a fajansz elé és ledugod a lyukon? Kötve hiszem.
Ha felette állsz, visszacsapódik a fajanszról a fajansz oldalára meg körbe a csempére. Majd nézz rá a csempére súrlófénynél...
33#
Én takarítók,én mosok fel,direkt a wc felett tartok domestos nedves törlőkendőt,azzal is leszoktam takarítani,ha úgy van.
37#
Gratulálok a férjedhez
Én meg állva pisilek nem értem,hogy mi ezzel a baj.
NEM VICC!
És az olyan, mint én is, hogy vizeljek ülve, mikor az átlag méretű nyílás kicsi? Mert túl nagy/vastag a brém?
Amikor ráülök kábelezni, akkor is ki kell támasztanom papírral, mert nyomja a széle, és hozzáérne a porcelán peremhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!