Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ülve pisilés, párkapcsolatban?
A barátnőm állandóan zsörtölődik,hogy miért nem ülve pisilek, miért nem hajtom le a wc deszkát.
Aztán kerekperec megmondtam neki,hogy a saját lakásomban úgy pisilek ahogy nekem jónak tűnik.
Ez miért ilyen kardinális kérdés a nőknél?

3 éve mióta össze költöztünk barátommal, ő azóta csak ülve pisil itthon, mert tudja hogy ettől nem veszít a férfiasságából, és nem akarja, hogy minden hugycseppes legyen, az ülőke, a wc körüli padló, szőnyeg stb, a wc papír, amivel utána én magamat törlöm, aztán ugye nem értem, honnan kaphattam el fertőzést.
Attól mert te még nem látod a hugyot mindenhol, attól még ott van kiscsillag.
És a prosztatátoknak sem tesz jót az állva pisilél, nem tudom honnan jött ez hogy ti álljatok, az angol wc-ket ülésre talalták ki.
"egyik se csak kiverem a gyíkot"
Bár az én barátom nem így beszél, szóval vele lehet értelmesen kommunikálni.

Ha a Kérdező takarít, akkor a fröcsögés nem téma. Mivel felhajtja az ülőkét, így arra a részre pont nem fröcsög ahova a csaj fog ülni, szóval ez a gond le van tudva.
Az meg, hgoy hogy áll az ülőke.... én azt hittem ez csak rajzfilmekben szokott feljönni a házasságok kiparodizálásaként XD
De mindenesetre egyszerű a megoldás: mindneki csukja le a WC-t. Mármint a fedéllel együtt. Így épp annyi energiabefektetés neked is, mint a párodnak is, mert mindnekinek fel kell hajtania és mindnekinek le kell csuknia. Ráadásul lehúzni is higiénikusabb úgy, hogy rajta van a fedő, meg amúgy esztétikusabb is.
És mivel ugyanannyi effortot kell így mindkettőtöknek beletenni a dologba, nincs ok a zsörtölődésen.
Mondjuk az elég szarul hangzik, hgoy mindig csekkolja épp mit eregetsz ki magadból, ha megközelíted a WC-t XD
21#
Én nem fogok ülve pisilni,ha vendégségbe mennék és ott ez lenne a szabály,akkor inkább nem mennék ki a wc-re.
A saját otthonomban meg pláne nem fogok ülve pisilni.

Attyaúristen már jódolgodokban nem tudtok mit csinálni!!!
A szomszéd országban embereket lőnek szitává, a barátnőd meg azon aggódik, hogy szétfröccsen a pisa. Az ilyeneket a taigetoszról dobálták le régen.
Én ha a saját lakásomban lenne akkor azt mondanám, hogy örülj hogy nem sz*rok a szőnyegre :D :D :D
Isten óvja az összes férfit ilyen nőktől, mi lesz ha egy jól átmulatott éjszaka után kidobom a taccsot a padlóra? Kidob a saját házamból? :D
A gyereket majd nem engedi ki a sárba játszani a barátaival?
Ezt a támadást még csírájában kell elfojtani.
Nekem volt egy csaj, akihez felmentem, de vacsiztunk meg minden szex előtt elmentem hugyozni, aztán mondja hogy miért nem mostam kezet, hát mondom nem a kezembe hugyoztam hanem a csészébe a farkamat meg azután is meg fogom fogni, meg te is megfogod nagyokos!
Egyszerűbb az élet ha egyszerűen éled...

"Isten óvja az összes férfit ilyen nőktől, mi lesz ha egy jól átmulatott éjszaka után kidobom a taccsot a padlóra?"
Isten óvja az összes nőt az ilyen férfitól.

Te nem fogsz ülve pisilni.
Mert?
Tinédzser fiam is ezt mondta. Hogy az bzis.
Mondtam, hála istennek a húgyszag, amit az állvapisiléssel okozol, legalább férfias. Én pl imádom.

De mi fröcsög szét????
20 sör után beletalálok
Annak fröcsög szét akinek ilyen 2cm-s bébirépája van, máskor nem hallottam hogy egy férfi ülve pisiljen.
Ez sima fizika, ha megnyitod a csapot nyomás van benne és az kilövell, nem fog csöpögni. Csak beletud már célozni az úriember.
Neeee érzem hogy pusztultak az agysejteim :(

Már várom a következő "azért nincs csajom, mert nincs állam/nem keresek 20 milliót?".
Nem, mert szétpisáljátok a budit, és összehányjátok a padlót. Ilyenból van férfitöbblet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!