Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ülve pisilés, párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ülve pisilés, párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

A barátnőm állandóan zsörtölődik,hogy miért nem ülve pisilek, miért nem hajtom le a wc deszkát.

Aztán kerekperec megmondtam neki,hogy a saját lakásomban úgy pisilek ahogy nekem jónak tűnik.

Ez miért ilyen kardinális kérdés a nőknél?

2023. febr. 27. 16:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/125 anonim ***** válasza:
83%

3 éve mióta össze költöztünk barátommal, ő azóta csak ülve pisil itthon, mert tudja hogy ettől nem veszít a férfiasságából, és nem akarja, hogy minden hugycseppes legyen, az ülőke, a wc körüli padló, szőnyeg stb, a wc papír, amivel utána én magamat törlöm, aztán ugye nem értem, honnan kaphattam el fertőzést.

Attól mert te még nem látod a hugyot mindenhol, attól még ott van kiscsillag.

És a prosztatátoknak sem tesz jót az állva pisilél, nem tudom honnan jött ez hogy ti álljatok, az angol wc-ket ülésre talalták ki.

"egyik se csak kiverem a gyíkot"

Bár az én barátom nem így beszél, szóval vele lehet értelmesen kommunikálni.

2023. febr. 27. 16:47
 22/125 anonim ***** válasza:
81%

Ha a Kérdező takarít, akkor a fröcsögés nem téma. Mivel felhajtja az ülőkét, így arra a részre pont nem fröcsög ahova a csaj fog ülni, szóval ez a gond le van tudva.

Az meg, hgoy hogy áll az ülőke.... én azt hittem ez csak rajzfilmekben szokott feljönni a házasságok kiparodizálásaként XD

De mindenesetre egyszerű a megoldás: mindneki csukja le a WC-t. Mármint a fedéllel együtt. Így épp annyi energiabefektetés neked is, mint a párodnak is, mert mindnekinek fel kell hajtania és mindnekinek le kell csuknia. Ráadásul lehúzni is higiénikusabb úgy, hogy rajta van a fedő, meg amúgy esztétikusabb is.

És mivel ugyanannyi effortot kell így mindkettőtöknek beletenni a dologba, nincs ok a zsörtölődésen.

Mondjuk az elég szarul hangzik, hgoy mindig csekkolja épp mit eregetsz ki magadból, ha megközelíted a WC-t XD

2023. febr. 27. 16:49
 23/125 A kérdező kommentje:

21#

Én nem fogok ülve pisilni,ha vendégségbe mennék és ott ez lenne a szabály,akkor inkább nem mennék ki a wc-re.

A saját otthonomban meg pláne nem fogok ülve pisilni.

2023. febr. 27. 16:49
 24/125 anonim ***** válasza:
14%

Attyaúristen már jódolgodokban nem tudtok mit csinálni!!!

A szomszéd országban embereket lőnek szitává, a barátnőd meg azon aggódik, hogy szétfröccsen a pisa. Az ilyeneket a taigetoszról dobálták le régen.

Én ha a saját lakásomban lenne akkor azt mondanám, hogy örülj hogy nem sz*rok a szőnyegre :D :D :D

Isten óvja az összes férfit ilyen nőktől, mi lesz ha egy jól átmulatott éjszaka után kidobom a taccsot a padlóra? Kidob a saját házamból? :D

A gyereket majd nem engedi ki a sárba játszani a barátaival?

Ezt a támadást még csírájában kell elfojtani.

Nekem volt egy csaj, akihez felmentem, de vacsiztunk meg minden szex előtt elmentem hugyozni, aztán mondja hogy miért nem mostam kezet, hát mondom nem a kezembe hugyoztam hanem a csészébe a farkamat meg azután is meg fogom fogni, meg te is megfogod nagyokos!

Egyszerűbb az élet ha egyszerűen éled...

2023. febr. 27. 16:50
 25/125 anonim ***** válasza:
84%
De miért? Nem sokkal kényelmesebb?
2023. febr. 27. 16:51
 26/125 anonim ***** válasza:
91%

"Isten óvja az összes férfit ilyen nőktől, mi lesz ha egy jól átmulatott éjszaka után kidobom a taccsot a padlóra?"

Isten óvja az összes nőt az ilyen férfitól.

2023. febr. 27. 16:52
 27/125 anonim ***** válasza:
84%

Te nem fogsz ülve pisilni.

Mert?

Tinédzser fiam is ezt mondta. Hogy az bzis.

Mondtam, hála istennek a húgyszag, amit az állvapisiléssel okozol, legalább férfias. Én pl imádom.

2023. febr. 27. 16:53
 28/125 anonim ***** válasza:
24%
Irigylem a problémáitokat.
2023. febr. 27. 16:53
 29/125 anonim ***** válasza:
9%

De mi fröcsög szét????

20 sör után beletalálok

Annak fröcsög szét akinek ilyen 2cm-s bébirépája van, máskor nem hallottam hogy egy férfi ülve pisiljen.

Ez sima fizika, ha megnyitod a csapot nyomás van benne és az kilövell, nem fog csöpögni. Csak beletud már célozni az úriember.

Neeee érzem hogy pusztultak az agysejteim :(

2023. febr. 27. 16:54
 30/125 anonim ***** válasza:
84%

Már várom a következő "azért nincs csajom, mert nincs állam/nem keresek 20 milliót?".

Nem, mert szétpisáljátok a budit, és összehányjátok a padlót. Ilyenból van férfitöbblet.

2023. febr. 27. 16:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!