Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férjem telefonjába úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem telefonjába úgy vagyok be írva hogy: Anya, az baj?

Figyelt kérdés

Persze, anya vagyok, mert van 2 gyerekünk, de feleségként fura nem, hogy csak így vagyok be írva neki, nem úgy mint másoknak pl. Édesem, Drágám, Kicsim stb.

Szerintetek ez nem fura egy kapcsolatban?

( Kedves kommenteket várok, előre is köszönöm a válaszokat! :) )

ma 11:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
47%
De baj. Sok pszichológus már beszélt erről, hogy problémát jelent, ha a feleség már nem a Nő, hanem az anya a kapcsolatban.
ma 11:09
 2/27 anonim ***** válasza:
64%

Ez eléggé divat, én spec. utálom, ha egymást anya-apa, mama-papa - ként emlegetjük.

A gyereknek ez a titulus, de egymásnak nem!

Az anya az az ő anyja vagy az enyém.

N

ma 11:12
 3/27 anonim ***** válasza:
62%
Sokan átmennek ebbe az anya-apa megszólításba, szerintem ez a kapcsolat rovására fog menni. Neki te nem anya, hanem a feleség, szerelem kellene, hogy legyél. Még jobb lenne, ha a keresztneveden szólít. Ha a gyerekek előtt úgy emleget, hogy anya, az nem baj, de ha úgy hív szemtől szemben is, szerintem az.
ma 11:15
 4/27 anonim ***** válasza:
69%

Mégis milyen választ vársz erre?

Húha, ez hatalmas baj, nem látja a nőt benned, ez menthetetlen kapcsolat, azonnal válj el tőle, találsz még olyat helyette, akinek te a Drágasága leszel. A két gyereked életét ugyan szétbombázod, de nehogy már ez szempont legyen.

Ezt akartad hallani?????

Akkor menj, és tedd ezt.

Ő meg talál helyetted olyat, aki nem agyal ilyeneken, hanem egyszerűen szeretni fogja őt.

ma 11:17
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Kreatív, bűntudat nélkül mondhatja az új csajának hogy az anyja hívta. :D
ma 11:21
 6/27 anonim ***** válasza:
78%
Így is szólítjátok egymást, hogy anya-apa?
ma 11:25
 7/27 anonim ***** válasza:
71%
Ilyenről sem hallottam még.
ma 11:25
 8/27 anonim ***** válasza:
71%

sztem teljesen rendben van. Férfiak altalános szava járása. Legalábbis errefelé teljesen megszokottnak tartom. Kollegáim között is.

Nekem a keresztnevén van beírva a telcsin, de pl messengeren csak becenévvel.

ma 11:38
 9/27 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, miben lesz jobb a kapcsolatotok, ha nem "Anya"-ként, hanem "Drágám"-ként írt volna be a telefonjába? Na, kábé ennyi jelentősége van.

Ha meg "Kicsim"-ként lennél beírva, most azon aggódnál, hogy biztos nem nőként, hanem a kislányaként tekint rád.

ma 11:39
 10/27 anonim ***** válasza:
68%

8

7 vagyok. Merre élsz? Nálunk nincs ilyen szokás. Budapest.

ma 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!