Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem telefonjába úgy vagyok be írva hogy: Anya, az baj?
Persze, anya vagyok, mert van 2 gyerekünk, de feleségként fura nem, hogy csak így vagyok be írva neki, nem úgy mint másoknak pl. Édesem, Drágám, Kicsim stb.
Szerintetek ez nem fura egy kapcsolatban?
( Kedves kommenteket várok, előre is köszönöm a válaszokat! :) )

Gy-M-S megye. Rendszeresen hallom, idevalósi kollegáktól. De sztem nem helyfüggő :)
üdv, 8-as

Hát itt eléggé le lettek pontozva azok, akik a párjának anya-apa akarnak lenni...
Márpedig egymásnak nem vagyunk azok!
És igenis fontos, hogy több év után is Kedvesem, Drágám, Szerelmem legyek. Nő a páromnak, ahogy Ő nekem férfi.
#2 vagyok

Nekem 2014-ben elhunyt apósom is be van írva. Elfér benne, nem foglalkozom azzal, hogy kitöröljem. A feleségem azon a becenéven van beleírva, amin a kapcsolat kezdeti idejében szólítottam. Nem írom át, mert úgy megszoktam, hogy már eleve azon a néven keresem meg.
Az egész kérdés egy kákán is csomót kereső embert sejtet, szóval nekem inkább az fura egy kapcsolatban, ha valamelyik fél ennek bármi jelentőséget tulajdonít.

Szerintem aranyos.
A gyermekeim anyja tul hosszu lenne.

17
"10 éve vagyunk szülők, azóta az anya-apa megszólítás mindennapos"
Nekem ez annyira fura. 7 vagyok.
Mi alapján/ Miért jutottatok erre a döntésre? És az igazi szüleiteket hogy szólítjátok mióta egymást nevezitek anyának/apának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!