Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férjem telefonjába úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem telefonjába úgy vagyok be írva hogy: Anya, az baj?

Figyelt kérdés

Persze, anya vagyok, mert van 2 gyerekünk, de feleségként fura nem, hogy csak így vagyok be írva neki, nem úgy mint másoknak pl. Édesem, Drágám, Kicsim stb.

Szerintetek ez nem fura egy kapcsolatban?

( Kedves kommenteket várok, előre is köszönöm a válaszokat! :) )

ma 11:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
59%

Gy-M-S megye. Rendszeresen hallom, idevalósi kollegáktól. De sztem nem helyfüggő :)

üdv, 8-as

ma 11:44
 12/30 anonim ***** válasza:
22%
Micsoda problémák! Képzeld én a keresztnevemen vagyok beirva! Egyébként mit nézegeted a másik telefonját?
ma 11:52
 13/30 anonim ***** válasza:
85%
Én értem a kérdező problémáját, mivel attól mert valaki anya, még nem szűnik meg nőnek lenni. De egyébként ebből ne csinálj ügyet, nyilván ahogy gondolom a gyerekek egy nap alatt többször hangoztatják az anya szót, beírt így. Egy idő után szerintem ez megfog változni, én egyébként megkértem egy idő után, hogy ne szólítsuk így a másikat. Ezt szerintem azok értik csak meg főleg, akik anyák. Persze sokakat nem zavar, de valakit igen elkell fogadni. :)
ma 11:57
 14/30 anonim ***** válasza:
49%
Ezt hogy kell a gyakorlatban elképzelni? Szülés napján átírják a párok egymás nevét a telefonban?
ma 12:01
 15/30 anonim ***** válasza:
85%

Hát itt eléggé le lettek pontozva azok, akik a párjának anya-apa akarnak lenni...

Márpedig egymásnak nem vagyunk azok!

És igenis fontos, hogy több év után is Kedvesem, Drágám, Szerelmem legyek. Nő a páromnak, ahogy Ő nekem férfi.

#2 vagyok

ma 12:02
 16/30 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azt akarja, hogy vki azt lássa, hogy "Anya" hívta, tehát rejtegethet is akár.
ma 12:05
 17/30 anonim ***** válasza:
33%
Mindig mindenki leírja, hogy az anya-apa megszólítás kinyírja a szexet és az intimitást, mert már nem tekintitek egymást nőnek és férfinak. Őszintén, szerintem ahol ez kinyírja, ott volt már eleve más baj is. 10 éve vagyunk szülők, azóta az anya-apa megszólítás mindennapos, mégis rendszeresen szexelünk és megvan az intimitás. De tudok olyan párról, akik sose szólították így egymást, mégse szexelnek a gyerek születése óta kb. egyáltalán.
ma 12:13
 18/30 anonim ***** válasza:
0%

Nekem 2014-ben elhunyt apósom is be van írva. Elfér benne, nem foglalkozom azzal, hogy kitöröljem. A feleségem azon a becenéven van beleírva, amin a kapcsolat kezdeti idejében szólítottam. Nem írom át, mert úgy megszoktam, hogy már eleve azon a néven keresem meg.

Az egész kérdés egy kákán is csomót kereső embert sejtet, szóval nekem inkább az fura egy kapcsolatban, ha valamelyik fél ennek bármi jelentőséget tulajdonít.

ma 12:14
 19/30 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem aranyos.

A gyermekeim anyja tul hosszu lenne.

ma 12:17
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

17

"10 éve vagyunk szülők, azóta az anya-apa megszólítás mindennapos"

Nekem ez annyira fura. 7 vagyok.

Mi alapján/ Miért jutottatok erre a döntésre? És az igazi szüleiteket hogy szólítjátok mióta egymást nevezitek anyának/apának?

ma 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!