Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem telefonjába elég kétértelmű dolgokat
találtam az exétől, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Röviden, azt írta a csaj, hogy ő már soha nem akar vele élni, de ezt már ezerszer megbeszélték, és hogy velem próbáljon meg boldog lenni a párom, és számára minden más nő rajtam kívül legyen tabu.
Legszívesebben írnék az exének és megkérdezném tőle, hogy mi ez az egész, mert tudom, hogy a párom úgysem lesz őszínte. De nem akarom a csajt sem szítani, mert miattam hagyta el a párom. Mit tegyek? Szeretnék végre tisztán látni, de így nem tudok!
1: nem turkálunk más telójában, ótvar nagy bunkóság.
2: amit találtál, azok alapján a férjed nem akar megcsalni és hűséges.
Summa summarum: ne hisztizz már, kettőtök közül téged kéne lecseszni.
2008. nov. 9. 09:46
2/11 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj, de ha az ex ezt írja a férjemnek, hogy velem akarjon boldog lenni, meg, hogy köztük már nem lehet semmi, akkor nagy valószínűséggel a férjem írta neki, hogy nem boldog vagy hogy vissza akar menni hozzá. és ha ő így érzi a dolgokat, ha szerinte nem ér semmit a házasságunk arról jogom van tudni!!!! vagy tévedek???
2008. nov. 9. 09:49
3/11 anonim válasza:
Nincs mese, nem fórumokra kell írogatni, másoktól kérni tanácsot, hanem rendbe rakni a házasságot.
Egy házasság úgy születik, hogy valaha két ember szerette egymást?Ez akkor hol romlott el?Mi volt az ok? Egyértelműen változtatni kell, neked el kell érned, hogy a férjed újra boldog legyen melletted, hiszen az ő boldogság a te boldogságodat is jelenti.
Nem tudom, milyen az életetek, de valamit másképp kell csinálni. Újra hódítsd meg, új haj, új ruha, valami nagyon finom, nem szokványos étel, és valami új szín a szexuális életbe. Ha te megteszed a kezdő lépéseket, ő is hajlandó lesz!
Petranova
2008. nov. 9. 09:56
4/11 A kérdező kommentje:
Ez azért szerintem nem csak rajtam múlik! Nehogy már csak az én hibám legyen ha tönkrement a házasságunk. Benne annyi gerincesség sincs, hogy elmondja mi ez az egész. Akárhányszor kérdezem az exéről az a válasz, hogy nincs közöm hozzá! Akkor? Még meg sem lehet vele beszélni. De nyílván ha elmondaná mi a baja akkor meg lehetne oldani a dolgokat. De így...
2008. nov. 9. 09:59
5/11 anonim válasza:
Valóban igazad van, elolvastam, de tény, rakd rendbe a házasságod, ne mástól várd a megoldást.
És attól még rahedli nagy bunkóság más telójában turkálni.
2008. nov. 9. 10:02
6/11 anonim válasza:
Szia. Nekem ebből az jön le, hogy a férjed bepróbálkozott az ex-nél. Most tegye mindenki a szívére a kezét, ki az aki néha, ha nem is néz bele a párja telójába, kísértést sem érez rá? Szerintem kérdezz rá nyíltan a férjedtől, hogy ez most mi? Ültesd le, mondd el neki, hogy mindent tudsz, de tőle szeretnéd hallani. Nem kell tudnia, hogy csak találgatsz. Engem is rohadtul bosszantana, ha úgy érezném hogy a hátam mögött másnál próbálkozik a párom, az olyan megalázó. Tisztázzátok, mert amíg nem tudod mi van, ugysem fogsz megnyugodni. Sok sikert!
2008. nov. 9. 10:02
7/11 anonim válasza:
Szerintem igaza van az utolsó hozzászólónak.Valóban nem szép dolog senki telójában nézelődni,de ezek szerint a férj sem az őszinteség korrektség szobra,úgyhogy semmi joga nem lesz leszúrni ezért.Kérdezz rá,hogy mit akar az exétől,mert egyértelmű az írásából,hogy nála panaszkodott,és vissza szeretne menni.Igazad van abban is,hogy ez biztos nem csak a Te hibád,pont ezért beszéljétek meg a dolgaitokat.Természetesen jogod van tudni,ha a férjed más nő után epekedik.Nem lehet,hogy neki mindig a tiltott gyümölcs kell?Amíg Te voltál az,addig tökéletes volt a kapcsolat veled,most,hogy az ex az,most utána sóvárog?Azért ez eléggé aljas dolog.Mindenképpen járj utána,így nem lehet élni.
2008. nov. 9. 10:25
8/11 anonim válasza:
Szerintem egy normális házasságban az is benne van hogy bármelyik fél, bármikor belenyúlhat a másik telójába. Ez lenne az igazi őszinteség. De mivel a férjednél ilyen sms-eket találtál, így jogod van megkérdezni tőle.
2008. nov. 9. 11:24
9/11 anonim válasza:
Szerintem a telefonban csak akkor bunkóság turkálni, ha kiderül, hogy nem volt alapja. Itt sajnos volt, amit leírtál, abból nekem éppen, hogy az jön le a párod igenis próbálkozik az exénél... Azt írod, miattad hagyta el őt, és ilyen sajnos előfordul, hogy "meggondolja" magát, ilyen esetben mentsvárnak hiszik az exet.
A megoldáshoz őszintén és alaposan gondold át, hogy vajon milyen problémák merülnek fel köztetek (veszekedtek? korlázozzátok egymást? a szexben nem működik valami?).
Ezek után próbálj beszélgetni vele. Maradj higgadt, és kérdezd őt a problémáiról, és hogy mit gondol rólad meg a kapcsolatotokról. Ne támadd le, és szóba se hozd az exét, hiszen láthattad, hogy róla úgysem beszél. Különben ha kettőtök közt megoldódnak a problémák, a volt barátnő nem is lesz képben!
2008. nov. 9. 12:04
10/11 anonim válasza:
Szerintem mindig jogod megvan ahoz, hogy belenézz a férjed telefonjába, hisz házastársok vagytok megosztok egymással mindent nehogymár a telefon tabu lenne, ha nem hiszel a férjednek, az nagyon szomorú esteleg, nézegess még bele néha atelefnjába és ha még mindig kapsz ilyen smseket egyértelmű hogy mi történik, szerencsére a feleség nem foja vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!