Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik több éve együtt vannak bele szoktak nézni egymás telefonjába?
sosem tartottam normális dolognak kutakodni más cuccai között. életemben egyetlen egyszer néztem bele az exem telefonjába, mikoris egyszer csak oda akartam neki vinni mert csörgött, még azt se néztem meg ki hívja, erre torzult hangon leordított hogy mit képzelek hogy nyulkálok a telefonjához, teljesen kiborult (ő kb minden nap megnézte az enyémet).
na ezzel azért felkeltette a kiváncsiságom, ugyhogy megnéztem.. volt is meglepetés, nagyobb mint mikor megtudtam h nincs jézuska:D
de soha többet nem néztem meg így se...
Mi két éve élünk együtt, de csak úgy, titokban nem nézzük meg egymás telefonját, sem az e-mailjeit, ez utóbbinál pedig tudjuk egymás jelszavát, meg az összes közösségi oldalon is.
Viszont sokszor előfordult már, hogy valamelyikünk nem volt otthon és a másikat kértük meg, hogy nézze meg az üzeneteinket, mert valami fontosat vártunk.
Vagy éppen el voltunk foglalva valamivel, hallottuk, hogy sms-t kaptunk és a másiknak szóltunk, hogy nézze már meg!
Teljesen megbízunk egymásban, de kérés nélkül soha nem kutakodunk egymás üzijeiben.
nem nézegetjük egymás telefonját titokban...
megnézem én ugy is hogy látja,mi titkoljak azon hogy nézelődök,ő is megnézi az enyémet,bár uygis tudom,hogy megint csak uj képek vannak benne ahogy hülyéskednek a melóhelyen...
de mailjét is én nézem (hivatalos dolgai a cégesre mennek,magán a sajátjára,cégest ő nézi,magánját meg én,mert ő lusta...és szólok ha fontos...:D)
ma 20:55
a számból vetted ki a szavakat...! ugyanígy vagyunk vele mi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!