Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férjem telefonjába úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem telefonjába úgy vagyok be írva hogy: Anya, az baj?

Figyelt kérdés

Persze, anya vagyok, mert van 2 gyerekünk, de feleségként fura nem, hogy csak így vagyok be írva neki, nem úgy mint másoknak pl. Édesem, Drágám, Kicsim stb.

Szerintetek ez nem fura egy kapcsolatban?

( Kedves kommenteket várok, előre is köszönöm a válaszokat! :) )

ma 11:06
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
15%
Ha drágám lennél, akkor azt mondhatnád, mért is, mikor alig költekezel, ha kicsim, akkor biztos túl alacsony vagy, ha cicám, akkor emberszámba se vesz, ha asszony, akkor tuti nem szeret, ha cuncus, akkor lehetne kreativabb, ha kedvesem, na az túl nyálas, ha párom, akkor párja a zokninak van, ha szivem, mért is egy szerv által nevez el, stb.! Mi is legyen a név, ezek után?
ma 12:27
 22/30 anonim ***** válasza:
82%
Pont olyan beteg, mint mikor valaki a saját gyerekét a szerelmének hívja. Tisztában kéne lenni a szavak jelentésével.
ma 13:09
 23/30 anonim ***** válasza:
68%

22-es, Vágó István még nyilvánosság előtt is úgy emlegette a feleségét, hogy "Nyuszikám". Pontosan tudta ő is, hogy a felesége nem mezei még csak nem is üregi vagy házinyúl.

Egy házasság nem ilyenektől jó vagy rossz.

ma 13:14
 24/30 anonim ***** válasza:
78%
Ki mondta, hogy ettől rossz a házasság? Ha te nem látod a különbséget a "Nyuszikám" és az "Anya" között, akkor baj van. Nekem az "Anya" az, aki világra hozott. Sosem tudnám a feleségemet "Anyának" hívni.
ma 13:18
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az anya megszólítas akkor volt divat, mikor még nem tudott beszélni a babánk, és a parom az ő nevében hívott engem. Pl anya gyere, lerugtam a zoknimat. Jó, persze ilyen semmiségekért nem hívott, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a pici nevében szólított így.
ma 13:54
 26/30 anonim ***** válasza:
47%
Én tökre értem, hogy ez egyeseknek miért nem szimpi, de azért dolgozzuk már fel, hogy normális esetben ezen azért nem múlik a házasság maga. Ha mégis, ott nyakamat rá, hogy nem ez volt a valódi probléma.
ma 14:17
 27/30 anonim ***** válasza:

"de azért dolgozzuk már fel, hogy normális esetben ezen azért nem múlik a házasság maga"

Írt ilyet bárki is? Miért fújod fel?

ma 14:39
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, többen utaltak rá, hogy ez a kapcsolat rovására megy.
ma 18:38
 29/30 anonim ***** válasza:
Én régivágású személy vagyok, de szerintem ezzel nincs gond, mert kedves, ugyanakkor lehet úgy nézni is, hogy a férfi önmagát is figyelmezteti ezzel, hogy neki bizony van családja, felesége, akivel gyerekeket nevelnek.
ma 20:35
 30/30 anonim ***** válasza:
Anya az max a saját anyja neki. Attól, hogy te is anya vagy, van neved. Értem, hogy te az ő gyerekeinek az anyja vagy, de akkor is van saját neved.
ma 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!