Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ülve pisilés, párkapcsolatban?
A barátnőm állandóan zsörtölődik,hogy miért nem ülve pisilek, miért nem hajtom le a wc deszkát.
Aztán kerekperec megmondtam neki,hogy a saját lakásomban úgy pisilek ahogy nekem jónak tűnik.
Ez miért ilyen kardinális kérdés a nőknél?
82 neked mi a bajod? Atbszt csúnyán valaki mi?
Ne itt éld ki magad. 😅
N 31
83. A nők azért sikeresek mert fel tudnak mászni a faszik hátán.
Fáj az igazság?
Mindig van 10 madár aki a csillagokat is lehozza nektek. Így könnyű hogy pinával születtetek. Más meg érje el egyedül, meg pláne úgy hogy lehúzzátok őt.
82
Én is költöttem rá LEGALÁBB ugyanannyit. Még valami?
84 vagyok. Drága 85 nekem ugyan nem fáj semmi :D
Én egyedül értem el. Tessék.
Az hogy sok pasi meg hülye mint Te arról nem Én tehetek.
Mivan ha én leszbikus vagyok? És egy nővel van párkapcsolatom nem férfivel? Akkor én kinek a hátán másztam fel??
Ez az én lakásom,ő költözött hozzám. - mondjuk nekem ilyet mondanál aznap összecsomagolnék és elhúznék tőled.
Nem tudom, én költöztem a barátomhoz, mégis ALAP neki, hogy leül és nem fröcsögteti szét a pisát mindenhová.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!