Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart a "Rózsaszín köd"?
Kicsit több mint féléve vagyunk együtt.
Megvannak a közös programok
Maximális együtt töltött idő
Minden..
De már nincs az ami az első 3hónapban volt, az a nagy rajongás nagy vágy.
Olyan rossz kapcsolatom után jött ő, annyira hálát adtam az istennek
Jól bánik velem.. Tegnap is egy szép csokor virágot kaptam tőle.
De olyan fura érzés kapott el:(
Bízom benne, nem hinném beszélget mással de valahogy nem értem miért nem olyan az egész mint az elején mikor kb az elején vagyunk.
Hiába kérdem őt nyakát rátenné nincs köztünk baj.
Ha màr az elején ez van, szakítanom kéne vele? Nem akarnék senki mással ismerkedni, ha vége lenne egy vilàg törne össze bennem
Tudom.. a szerelemből lesz a szeretet egy idő után de nem hittem volna ilyen hamar eljön ez..

A rózsaszín köd eltűnése nem egyenlő azzal, hogy a szerelem is eltűnik. A párommal már nincsen rózsaszín köd, mégis oda-vissza vagyunk egymásért lassan 2 éve, napról napra egyre jobban szerelmesek vagyunk.
Ha már nem érzed a szerelmet, akkor ebből erős dolog nem lesz a jövőben sajnos.. Amit érzel jelenleg az a kötődés hozzá, ezért olyan nehéz megszakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!