Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy probléma ha újra vágyom a rózsaszín ködre?
Szeretem a páromat, évek óta együtt élünk, nincsenek problémáink, mindent megtudunk beszélni. Nem mondanám unalmasnak se a kapcsolatunkat. Mégis elérkezett az, amitől a leginkább tartottam egy hosszútávú kapcsolatnál.
Vágyom a kapcsolatok elejének rózsaszín ködjére. Vágyom arra, hogy levegőt is alig kapjak a másik ember jelenlétében, hogy a torkomban dobogjon a szívem, és pillangók repkedjenek a hasamban. Hogy a szemeivel felfaljon a másik, hogy ne tudjunk egymás nélkül létezni se, annyira kívánjuk egymást. De nem csak a szexualitás része hiányzik, hanem az intenzív érzelmek is. A párkapcsolatom "túl stabil". Ami nem baj. De hiányoznak az olyan intenzív érzelmek mint amikor majd belehaltam a szerelembe.
Ezt már soha se élhetem át újra?
Miért, másoknál örökké tart a rózsaszín köd? Előbb-utóbb mindenkinél elmúlik, ha akarjuk ha nem, a megszokás nagy úr.... :(
Ritkán veszekszünk, de ha igen, nem szokott ilyen érzésem lenni csak annyi hogy "na, ezen is túllendültünk"
Ugyanolyan rózsaszín köd a pároddal már nem lesz,ami nem baj. Hasonloban vagyok sajnos én is,csak az a baj,hogy nekem meg pont felkeltette valaki az érdeklődésem,és most belül csöndben szenvedek. Szeretem a párom,ezért nem is teszek semmi rosszat,csak Sz*R ez így.
Mennyire "izgalmas" az életetek? Sajnos nekünk a nyári szezon pont olyan,hogy felváltva vagyunk itthon,kb 0 közös szabadnap,értelmes program.. szeptemberben megyünk nyaralni, az majd biztosan jót fog nekünk tenni. Lehet,hogy nektek is valami újdonsággal kellene felrázni,kipróbálni valami új dolgot, akár program,akar szex terén...
De köd már nem lesz.
Jézusom mik ezek a válaszok...Kár volt feltennem a kérdést is....
Egy szóval nem mondtam hogy megakarom csalni és nehogy már idegenek jobban tudják hogy igazán szeretem-e a páromat vagy nem. Még ilyen kommentet hogy szakítsak...ember.... Feltettem egy kérdést a vágyakozásról erre egyből szakítsak. Ha mindenki minden f.szság miatt szakítana, soha senki nem maradna együtt 1 hónapnál tovább.
Tudsz olvasni?
"Ha ilyesmi érzés nem uralkodik el rajtad akkor nem szereted őt"
Feltételes mód!
Itt mindenki 50+ os,akik 18-20 éves korukban megtalálták az igazit és 30 éve tart a rózsaszín köd és még csak rá sem néztek másra? Ne legyünk már álszentek. Más az,hogy valakit szeretsz,vele akarsz lenni és tiszteled, becsülöd annyira,hogy nem csalod meg,hiszen a hűség az egy döntés. De egy kapcsolatban vannak hullámvölgyek és nem kell hozzá veszekedés,bőven elég az is,ha már csak belekenyelmesedik egyik, másik vagy mindkét fél. A kérdés az,hogy ezen akarnak - e együtt dolgozni és túllendülni,vagy sem.
És szerintem a kérdező párja is hacsak néha újra idézné a kezdeti állapotot (apró meglepetèsek,randik,stb),akkor az nagyban segíteni,hogy a kezdeti ködös időszak egy kicsit fellenduljon,de ugyanolyan sosem lesz.
Ugyanúgy,ahogy a kérdező is néha belevinne egy kis pluszt és úgy állna a parjahoz,mintha újra meg akarná hódítani,az a másik félben ébresztene fel valamit. Az a baj,ha az egyik fél ezeket teszi,a másikat meg már nem érdekli és nem vált ki belőle semmit,de ez már egy következő kérdéskör.
És lehet lepontozni,de pont azért mert a hűség az döntés kérdése de attól még nem vakulunk meg,stb,igenis elő tud fordulni az évtizedek alatt,hogy máson is megakad a szemünk,felkelti az érdeklődésünket. Ez ellen nem lehet tenni. Attól,hogy a párunkkal vagyunk és szeretjük, még sajnos lehet szimpatikus más és megtetszhet más. Az már ismét csak döntés,hogy valaki ilyenkor kitart a párja mellett és a kapcsolatba fektet extra energiát,vagy megcsalja őt,vagy elhagyja az ismeretlenert és lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!