Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy probléma ha újra vágyom a rózsaszín ködre?
Figyelt kérdés
Szeretem a páromat, évek óta együtt élünk, nincsenek problémáink, mindent megtudunk beszélni. Nem mondanám unalmasnak se a kapcsolatunkat. Mégis elérkezett az, amitől a leginkább tartottam egy hosszútávú kapcsolatnál.
Vágyom a kapcsolatok elejének rózsaszín ködjére. Vágyom arra, hogy levegőt is alig kapjak a másik ember jelenlétében, hogy a torkomban dobogjon a szívem, és pillangók repkedjenek a hasamban. Hogy a szemeivel felfaljon a másik, hogy ne tudjunk egymás nélkül létezni se, annyira kívánjuk egymást. De nem csak a szexualitás része hiányzik, hanem az intenzív érzelmek is. A párkapcsolatom "túl stabil". Ami nem baj. De hiányoznak az olyan intenzív érzelmek mint amikor majd belehaltam a szerelembe.
Nem pont rólad beszélek, de aki folyamatosan a pillangókat akarja és minden párját elhagyja miatta, vagy akár megcsalja az nagyon éretlen. Nincs pillangó életed végéig egy ember mellett, de még 100 mellett se. Az a normális, hogy elmúlik a nagy lángolás. A szerelem, fellángolás időszaka drog. Nemhiába múlik el. A szervezet, psziché nem képes fenntartani és nem is egészséges. Ha arra vágysz és a pároddal nem tudod még egy pici mértékben sem vissza varázsolni a vágyat, túl biztosnak érzed magad mellette. Neked az instabil állapot és a kezdetleges láng kell akkor gondold át, hogy valójában miért is érzel így. Szereted-e igazán, mert ha nem akkor inkább legyen vége. Ne légy kapcsolatfüggő ha egyszer unatkozol mellette...
2024. aug. 14. 20:26
12/15 anonim válasza:
vegyél egy kis 400 wattos ködgépet lehet bele tölteni rózsaszin folyadékot az általában 5 literes kiszerelés
37f incel
2024. aug. 14. 22:03
13/15 Senior Séf válasza:
Az életveszélyes állapot nem tarthat örökké. Sajnos. Érezhettek hasonlót, ha valami baj ér,amiből csak vállt vállnak vetve tudtok kimászni.
2024. aug. 14. 22:43
14/15 anonim válasza:
Hallottam én már ugyanezt a rinyálást mástól is,dobta is a jól működő stabil párkapcsolatát. Azóta eltelt 10 év. Nagyon úgy néz ki hogy egyedül fog megöregedni az illető.
2024. aug. 14. 23:14
15/15 anonim válasza:
Hogy lehetsz ennyire életképtelen! Nem megcsalni kell a párodat hanem egy minimális flört, akár egy idegennel hogy nőnek érezd magad(ha már magadtól ennyi sem megy) és akkor újult erővel talán kitalálsz valamit amivel feldobhatod az unalmas életeteket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!