Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy probléma ha újra vágyom a rózsaszín ködre?
Szeretem a páromat, évek óta együtt élünk, nincsenek problémáink, mindent megtudunk beszélni. Nem mondanám unalmasnak se a kapcsolatunkat. Mégis elérkezett az, amitől a leginkább tartottam egy hosszútávú kapcsolatnál.
Vágyom a kapcsolatok elejének rózsaszín ködjére. Vágyom arra, hogy levegőt is alig kapjak a másik ember jelenlétében, hogy a torkomban dobogjon a szívem, és pillangók repkedjenek a hasamban. Hogy a szemeivel felfaljon a másik, hogy ne tudjunk egymás nélkül létezni se, annyira kívánjuk egymást. De nem csak a szexualitás része hiányzik, hanem az intenzív érzelmek is. A párkapcsolatom "túl stabil". Ami nem baj. De hiányoznak az olyan intenzív érzelmek mint amikor majd belehaltam a szerelembe.
Ezt már soha se élhetem át újra?
vegyél egy kis 400 wattos ködgépet lehet bele tölteni rózsaszin folyadékot az általában 5 literes kiszerelés
37f incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!