Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy probléma ha újra vágyom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy probléma ha újra vágyom a rózsaszín ködre?

Figyelt kérdés

Szeretem a páromat, évek óta együtt élünk, nincsenek problémáink, mindent megtudunk beszélni. Nem mondanám unalmasnak se a kapcsolatunkat. Mégis elérkezett az, amitől a leginkább tartottam egy hosszútávú kapcsolatnál.

Vágyom a kapcsolatok elejének rózsaszín ködjére. Vágyom arra, hogy levegőt is alig kapjak a másik ember jelenlétében, hogy a torkomban dobogjon a szívem, és pillangók repkedjenek a hasamban. Hogy a szemeivel felfaljon a másik, hogy ne tudjunk egymás nélkül létezni se, annyira kívánjuk egymást. De nem csak a szexualitás része hiányzik, hanem az intenzív érzelmek is. A párkapcsolatom "túl stabil". Ami nem baj. De hiányoznak az olyan intenzív érzelmek mint amikor majd belehaltam a szerelembe.

Ezt már soha se élhetem át újra?

aug. 14. 19:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem pont rólad beszélek, de aki folyamatosan a pillangókat akarja és minden párját elhagyja miatta, vagy akár megcsalja az nagyon éretlen. Nincs pillangó életed végéig egy ember mellett, de még 100 mellett se. Az a normális, hogy elmúlik a nagy lángolás. A szerelem, fellángolás időszaka drog. Nemhiába múlik el. A szervezet, psziché nem képes fenntartani és nem is egészséges. Ha arra vágysz és a pároddal nem tudod még egy pici mértékben sem vissza varázsolni a vágyat, túl biztosnak érzed magad mellette. Neked az instabil állapot és a kezdetleges láng kell akkor gondold át, hogy valójában miért is érzel így. Szereted-e igazán, mert ha nem akkor inkább legyen vége. Ne légy kapcsolatfüggő ha egyszer unatkozol mellette...
aug. 14. 20:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

vegyél egy kis 400 wattos ködgépet lehet bele tölteni rózsaszin folyadékot az általában 5 literes kiszerelés

37f incel

aug. 14. 22:03
 13/15 Senior Séf ***** válasza:
100%
Az életveszélyes állapot nem tarthat örökké. Sajnos. Érezhettek hasonlót, ha valami baj ér,amiből csak vállt vállnak vetve tudtok kimászni.
aug. 14. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam én már ugyanezt a rinyálást mástól is,dobta is a jól működő stabil párkapcsolatát. Azóta eltelt 10 év. Nagyon úgy néz ki hogy egyedül fog megöregedni az illető.
aug. 14. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lehetsz ennyire életképtelen! Nem megcsalni kell a párodat hanem egy minimális flört, akár egy idegennel hogy nőnek érezd magad(ha már magadtól ennyi sem megy) és akkor újult erővel talán kitalálsz valamit amivel feldobhatod az unalmas életeteket!
aug. 16. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!