Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rózsaszín köd elmúlása minden esetben egy problémásabb időszakot hoz magával?
2. Én az ilyen általad leírt hullamzo instabil pasikat meg ki szoktam dobni, aki hol szeret hol nem:D
Nem fogok én állandóan a gravitácio ellen küzdeni hogy ébresztgessem állandóan a szikrát ami majd megint kialszik.
Amugy rózsaszin ködöt általában kiélvezem aztan amikor a másikban az kifújt, akkor már tudom hogy vége, és nem veszem már komolyan a kapcsolatot meg az illetöt. Próbálom megmenteni ugyan de felesleges szélmalomharc ezek.
Szerintem leginkább attól függ, az illető mennyire tudja megkedvelni az egyént magát úgy, ahogy van.
Pont ez a baj a rózsaszín köddel, hogy sok esetben előre elképzelik, milyen embert szeretnének, az illetőbe belelátnak olyan tulajdonságokat amik nincsenek meg benne. Nem az egyénbe szerelmesek, hanem az elképzelt illetőbe.
Aztán amint az egyén elkezd nem beleilleni ebbe az előre elképzelt formába, jön a lelépés.
"Aztán amint az egyén elkezd nem beleilleni ebbe az előre elképzelt formába, jön a lelépés."
Hát mi más! 👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!