Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vészeltétek át, ha a párotoknál hamarabb múlt el a szerelem, mint nálatok?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, de nálam még tart a rózsaszín köd, vele akarom tölteni a szabadidőm, nála viszont újra előtérbe kerültek a barátok, saját/egyéni programok. Eleget foglalkozik velem, de én ugye nem itt tartok és többet igénylek (sűrűbb közös programok). Gondolom normális, amit csinál, nekem inkább csak pech, hogy én húztam tovább a "szerelmet". Nálatok átvészelte ezt az időszakot a kapcsolat, ha igen, hogyan? És mikor érkezett el ez az idő?2019. márc. 12. 12:03
1/9 anonim válasza:
Tudatosítani kell magadban, hogy szeret téged, te is őt. Tartsatok ki egymás mellett. Esetleg az összeköltözés segíthet.
2/9 anonim válasza:
Veszekedés helyett inkább legyetek egymásra mind a ketten tekintettel, ha már egy pár vagytok, akkor talán tudtok olyan kompromisszumra jutni, amivel mindketten boldogok vagytok.
32/f
3/9 anonim válasza:
Nagy szerencsém van mert nalunk egyformán tart a "köd" 4 éve...
De amúgy sajnos tudom hogy rossz érzés, próbáld lefoglalni magad.
4/9 anonim válasza:
az emberek nem értenek a szerelemhez, fokozataihoz és fenntartásához, főleg hogy a kapcsolat 2 emberen függ, de tökmindegy, ha az egyik fél fen tudja tartani, és akár a másiknak el is mondja a hormonális meg pszichés cumókat, és akár meg is érti, akkor se fogja tudni fenntartani tapasztalataim szerint.
5/9 peca1000 válasza:
Hál Istennek nálunk pár hét alatt feloszlott a köd :)
6/9 Karena26 válasza:
A kapcsolatért dolgozni kell. A szerelmet újra fel lehet lobbantani. Aztán érdemes táplálni.
7/9 anonim válasza:
Attól még, hogy a rózsaszín köd elszáll, a szerelem megmaradhat. Vannak oyan emberek, akik magukkal is szeretnek törődni nem csak a párjukkal (én is ilyen vagyok), volt hogy örültem, hogy kicsit egyedül lehettem, de akkor is többször elvonultam amikor a párommal voltam. A külön programok szerintem fontosak, nem kell egyfolytában a másikon lógni. Nem tartom valószínűnek, hogy elmúlt nála a szerelem, csupán csak magával is törődik szegény.
8/9 anonim válasza:
Nálunk még nem fordult elő ilyen. Én voltam, akinek egy ideig lanyhultak az érzelmei, olyankor bűnös módon megengedtem magamnak egy kis kilengést. Attól mindjárt rájöttem, hogy a feleségem a világ legnagyszerűbb asszonya, és ismét a régi fényében pompázott előttem. Bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!