Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka ha még 2 és fél év után is annyira szerelmes vagyok a páromba mint a legelején, kinek mikor múlt el, vagy van-e még lángoló szerelem és nem változtatott át szeretetté?
Sajnos a mai világba ha valakinél elmúlik a szerelem, az legtöbbször kilép a kapcsolatából. Nagyon sokszor látni itt is, amikor meg a panaszkodás, hogy elmúlt a nagy szerelem és ezért dobja a kapcsolatát.
Szerintem elég rossz dolog, ha két, két és fél év alatt el is múlik az a hű de nagy szerelem, ami két ember között ott volt. A szeretet kialakulásához több idő kell szerintem.
Szerintem a 2 év még nem olyan sok idő. De tény, hogy egyre ritkább a hosszabb kapcsolat manapság.
Egyébként mi 5 éve vagyunk együtt és én egy hullámzó dolognak élem ezt meg, időnként felkerül a rózsaszín szemüveg és bálványozzuk egymást, máskor inkább nyugodt és stabil ragaszkodássá szelídül, néha pedig csak a szex kerül előtérbe. És persze ezek össze vissza váltják és fedik is egymást. Az a legjobb mikor minden egyszerre van, de mindenképp egy folyamatosan változó érzelmi kavalkád az egész.
Persze veszekedni is szoktunk, de ez is az élet része és véleményem szerint ez sem a szerelem halálát jelenti.
4-es
Nagyon jól látod a dolgokat.
Bárcsak mindenki így gondolkodna, akkor az első veszekedés után nem kurnának félre vagy nem szakítanának.
Manapság egy kapcsolatért, annak fenntartásáért senki nem akar küzdeni, a legkisebb akadálynál eldobják és kezdik elölről az egészet, köben nem veszik észre hogy egy mókuskerékben járnak körbe.
Mi 3 éve leszünk együtt novemberben, és nálam is úgy van ahogy a 4-es írta. Van, hogy ugrálhatnékom van és egész nap énekelném, hogy sálálálá :D Pedig lassan 30 leszek :D
Máskor meg hálát érzek, hogy együtt vagyunk, hogy szeret, hogy létezik és a társam.
Van, hogy ha rá gondolok egy teljesen semleges pillanatban, görcsbe rándul a gyomrom és megvadulnak a pillangok a hasamban, de olyan időszak is van, hogy stagnál az érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!