Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ritka ha még 2 és fél év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ritka ha még 2 és fél év után is annyira szerelmes vagyok a páromba mint a legelején, kinek mikor múlt el, vagy van-e még lángoló szerelem és nem változtatott át szeretetté?

Figyelt kérdés

2018. okt. 14. 23:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Összeillő embereknél működik a kapcsolat hosszú távon, de össze nem illőknél minek húzni egymás idejét?
2018. okt. 15. 07:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szintén mint a 4-es. 4 év, lángolás és kicsit nyugodtabb erős ragaszkodás-kötődés jellemző.

Intimitasban viszont ugyanúgy maradt az erős vagy ha cdak ra gondolok.

2018. okt. 15. 07:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
En 27 l párom 33 f és 8 éve vagyunk együtt.En úgy gondolom mai napig úgy szeretem hogy az életemet adnám érte,pedig ez a 2018 as ev elég huzos volt idáig.
2018. okt. 15. 08:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Személyes tapasztalatom még nincs hosszútávon, de a barátom szüleit tudom felhozni példának. Mi 18 évesek vagyunk, szóval már jó sok ideje együtt lehetnek, de még most is, mikor egymásra néznek, ahogy egymásra mosolyognak látszik a szerelem a szemükben. Az én szüleimre sajnos ez nem jellemző, ezért volt nekem nagyon fura, de ugyanakkor nagyon kellemes és jó kedvre derítő tud lenni, ha egy ilyen pár jelenlétében vagy. Olyan jó rájuk nézni! Szóval szerintem lehetséges, hogy még ennyi év után is megmaradjon, ha a tökéletes párod találod meg.
2018. okt. 17. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!