Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg egy nyomi gyenge ferfi is kepes lehet
verekedni egy lanyert ha szerelmes lesz?
Ne nevezd már nyominak, egy embertársad.
Ne verekedjen senki.
2018. okt. 11. 17:18
Nem verekednék senkivel sem. Egész életembe megúsztam, hogy verekedni kelljen, és amúgy se old meg semmit az agresszivitás. Mert ha véletlen verekedésbe is keveredek és az adrenalinnak köszönhetően szarrá is verem a gyereket, a rendőröket nem fogja érdekelni, hogy mit csinált az a szerencsétlen, engem csesznének meg érte.
2018. okt. 11. 17:20
Képes rá,sőt kinyírni is képes csak szólok
nem ok nélkül van az hogy féltékenységből ölnek.(ami gyakori dolog a mai világban)
2018. okt. 11. 17:20
Mindenki képes agresszívan fellépni, ha a céljai eléréséhez vagy a szituációból adódóan, ezt látja célravezetőnek. Hogy az agresszió milyen jelleget ölt, az magától a helyzettől függ, minden szituációban MINDENKI nyerésre vagy elkerülésre játszik. Ha a "nyomi" mögé rokonértelműként került a gyenge, akkor egy erősebb embert nem fog megütni vagy egy egyértelműen okosabbat szájkaratéban lenyomni. Hidd el, mindenkinek meg van a magához való esze, még ha elesettnek is látszik.
32/f
2018. okt. 11. 17:28
Én nagyon nyugodt gyerek voltam, vagyok. A nyugalom szobrának tartanak. Azért volt egy alkalom,. mikor sikerült úgy viselkedni velem szembe a másiknak, hogy bele is törtem a kést. Vagy is, ha hirtelen besokall valaki, minden előfordulhat. Mivel az ilyesmi nem, előre kitervelt átgondolt dolog.
2018. okt. 11. 17:31
Nyominak tartod a pasidat?Szêp 😀
De igen alapjáraton minden férfiban ott van a "védelmi ösztön" a szeretett nő iránt.Szoval valamilyen formában biztosan.
2018. okt. 11. 17:33
Miért kéne verekedni? Aki mást megüt, téged is meg fog.
Te kivel verekednél hasonló megfontolásból?
2018. okt. 11. 17:38
Na, egy nyomi kepes lenne. A normalis nemverekszik
2018. okt. 11. 17:45
2018. okt. 11. 17:49
Persze, erre is igaz, hogy minden fejben dől el. Nagyon sok filmben is központi téma, hogy a lúzer a film végére tekintélyt parancsoló, igazi kemény férfi lesz, és azok, akik sokáig csicskáztatták meg baxtatták, a végére behódolnak neki és elismerik nagyságát. Személyiség-átalakuláson megy keresztül, fejlődik a jelleme, és rájön, hogy végig ott lapult benne a győztes énje, csak felszínre kellett volna hozni. Sok filmnek nagyon jó tanulságai vannak, és remekül át is lehet őket ültetni a való életbeli viszonyokra.
2018. okt. 11. 17:50
Kapcsolódó kérdések: