Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lány vagyok és szerelmes egy 43 éves férfiba lehet-e ebből valami?
Figyelt kérdés
2018. okt. 14. 22:55
1/11 anonim válasza:
Szex biztos. Kapcsolat..ki tudja.
2/11 anonim válasza:
Ennyi információ alapján pont nem derül ki.
3/11 anonim válasza:
Meséljetek please valami újat, mert már uncsi, hogy a pólyás csecsemő szopkodja a sétabotos vėn pojáca pötsét. 😄
4/11 anonim válasza:
Nincs nagy korkülönbség, szerintem simán összejöhet valami, szurkolok nektek :D
5/11 anonim válasza:
the rock is kb 45 éves és nem igazán tűnik sétabotos vén ge-cinek.
szóval lehet ha dolgozol és már felnőtt életet élsz.
6/11 anonim válasza:
Igen 68%, az emberek nagy része The Rock meg Stallone, ja és Schwarzenegger is. Ugye érzed, mekkora retardságot írtál? 😂
7/11 anonim válasza:
nem igazán érzem.
mert én meg a haverjaim is 40 körül mozgunk és mindannyian járunk 20-25 éve boxolni,meg 15-20 éve kondizni és őket meg magamat elnézve elég jó formában vagyunk.
annyi hogy nem szedünk szteroidokat mint rock,ezért nem 120 kilók vagyunk.
szóval én ebből indulok ki nem pedig a pókhasú faterodból ahogy te:)
8/11 anonim válasza:
Én futok, bringázok, teljesítménytúrázok. De biztos neked van jobb állóképességed...
A te faterod pókhasú. 😂
9/11 anonim válasza:
Valami rövid távon működő kapcsolatra nagyobb az esély, ha reálisan gondolkozol. Ha neked az megfelel, akkor próbáld meg. De ha tartósabb kapcsolatot szeretnél, akkor ez már túl nagy korkülönbség. Most még talán nem érzed annyira, de pár év múlva már eléggé kiütközik majd.
10/11 anonim válasza:
Ahogy már írták szex persze... összeköltözés, eljegyzés, házasság, gyerek már nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!