Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan jó, egyben különös érzés a szerelem? Egyáltalán milyen az, honnan lehet tudni, hogy az vagyok? Attól, hogy különösen kezdek hozzá kötődni, mindenkinél más? Hány évesek voltál igazából szerelmes? 17/l
Fiatalabbak és kortársak között is UFO-nak számító lény vagyok, mivel nem voltam eddigi életem során szerelmes, ezáltal nem randiztam, csókolóztam, szex és petting pláne. Sok romantikus könyvet olvasok, mindet imádom, mégis létrejött a kérdés, vagyis kérdések.
Egyébként, nincs a kérdésben, de tényleg annyira nem normális mint ahogy szokták néhányan, avagy sokan mondani, hogy nálam sajnos nem köszöntött be a rózsaszín felhő?
Amikor a szemébe néztem a mellkasomba vágott egy fura érzés. Férfiként nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen.
Kívánok neki boldog életet, mert sajna ő nem viszonozta.
Számomra a szerelem azt jelenti, hogy már láttad a másikat mélyponton, gyengén, tisztában vagy vele, hogy nem epret kakál és tele van hibákkal, mégis el tudod mondani, hogy ő a legfőbb bizalmasod és nincs az az áldozat, amit ne lennél hajlandó meghozni érte. Inkább mondanám ambivalens érzésnek, mintsem jónak, mert baromi sebezhetővé, sőt kiszolgáltatottá tesz.
Egyébként 16-17 éves voltam, amikor először megtalált. Én is ott tartottam, mint te: se randi, se csók, se szex. Tapasztalatból mondom, hogy teljesen felesleges ráfeszülni erre és eldönteni, hogy márpedig így is marad. Annyi embert meg fogsz még ismerni, nem feltétlenül a te hibád, hogy az eddigiek között nem volt olyan, akivel elmélyült köteléket tudtál volna kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!