Nem középidőben, de védekezés nélkül szexeltünk. Ez mi lehetett?
Nem tudom a napokat már, mikor volt, kb 3 alkalom, mikor nem védekeztünk a hónapban.
Ciklusaim átlag 27 naposak.
20.napon volt egy pisilés alkalmával, hogy minimális rózsaszínes valami volt a papíron.
Lehetett beágyazódási vérzés, vagy inkább valami más?
Nem ismétlődött meg, 31-re várom.
Esetlegesen van teszt, ami most kimutatná?
Itt mindig adott a kérdés, amire 40% visszakérdezés jön, 40% véleményezés, 20%-ban talán válasz.
Talán....
majd ha késik, csinálsz egy tesztet és megtudod.
Nem vagyunk jósok. Az a vérzés kb bármitől is lehetett.
Én most még biztosan nem tesztelnék. majd 1.-én.
Egyébként én sem értem. Ha akarsz gyereket, akkor majd kiderül, felesleges ennyi re hamar ezen kattogni. Ha nem akarsz, akkor meg védekezni kellene.
Itt mindig adott a kérdés, amire 40% visszakérdezés jön, 40% véleményezés, 20%-ban talán válasz.
Na, ha ennyire ismered az oldalt, akkor keress kérdéseket korai tesztelésről.
Szia akár beágyazódas is leht de ovu is.
Ha csinálsz egy korai tesztet van egy eredményed.persze ez nem 100%.bármi is lehet. Én úgy voltam vele hogy ártani egy tesztel sosem fogok...
Ez a kérdés megint csak arra jó, hogy hergelve legyen a nép. Igen sokan nemértjük, ha valaki nem akar gyereket miért nem védekezik. Aztán jön ide kétségbeesve, hogy nem védekeztem, de lehet terhes vagyok mit csináljak. Aztán van a másik véglet, amikor nemtudják kivárni azt a napot amikor megkell jönnie, kérdezgetik a full negatív, szétszedett, sz*rrá áztatott teszteket, hogy látunk-e valamit és ha valaki azt írja, hogy nem, akkor megvan neki magyarázva, hogy márpedig élőben látszik.
Kedves kérdező!
Rengeteg ilyen kérdés van már olvasgasd át. Ennyi nappal a nemvárt előtt a jóisten se tudja megmondani neked. Az orvos se tudná akinek ultrahang gépe van nemhogy mi átlag emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!