Nem középidőben, de védekezés nélkül szexeltünk. Ez mi lehetett?
Nem tudom a napokat már, mikor volt, kb 3 alkalom, mikor nem védekeztünk a hónapban.
Ciklusaim átlag 27 naposak.
20.napon volt egy pisilés alkalmával, hogy minimális rózsaszínes valami volt a papíron.
Lehetett beágyazódási vérzés, vagy inkább valami más?
Nem ismétlődött meg, 31-re várom.
Esetlegesen van teszt, ami most kimutatná?
mi az hogy elég rossz? tök egyértelmű két csík. illetve a kérdező írta, hogy nem kér több választ...
Neked az olvasás sem megy, ezek szerint.
(Nem ismertem ezt a tesztet, ami az esedékes előtt is kimutatja, a többi terhességemnél /mind megvan, élnek, virulnak, köszi/ olyat használtam, ami az esedékes ciklus napján használandó.)
én még nem könyvelném el, hogy nem jön meg...
50-50% még így is. Simán lehet kémiai
A kérdésben említett vércsepp miatt kezdtem el gyanakodni, mivel egyből beágyazódásra gondoltam.
Menzesz alatt voltunk együtt, mikor nem védekeztünk. Tudom, így se nulla az esély, de minimális...
Csütörtökön újratesztelek.
"Menzesz alatt voltunk együtt, mikor nem védekeztünk. Tudom, így se nulla az esély, de minimális..."
Így viszont baromi halvány a teszt, ha 27 naposak a ciklusaid. Mondjuk kb 20 napja volt a védekezés nélküli együnlét. Csodálnám, ha abból csak egy ilyen halvány teszt babát jelentene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!