Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy egoista, toxikus, manipula...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egoista, toxikus, manipulatív a viselkedésű nőnek az összes párkapcsolata tönkre fog menni miután a másik félnél elmúlik a rózsaszín köd?

Figyelt kérdés
Vagy ha önértékelési problémás férfiakat fog ki azokat akár hosszabb távon is meg tudja tartani?
szept. 6. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Attól függ hogy néz ki és mit értesz a tönkremenés alatt.
szept. 6. 23:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem fog. Ha a parner alacsony önértékelésű és manipulálható, akkor lehet, hogy vele marad.
szept. 6. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen ilyenben vagyok benne épp és sosem csináltam ilyet én voltam az akit dobtak legtöbbször de 36 évem alatt most először érzem azt hogy én innen menekülők akkor is ha van egy közös gyerekünk (5) és szó szerint boldog vagyok ha már nincs a közelemben. Soha senkinek nem kívánnék ilyen not (border + nárcisztikus ) ezekből is extrém

Ezek a dolgok csak gyerek után és idővel jöttek elő ahogy látta hogy minél jobban ragaszkodok a gyerekhez és emiatt bármit megtehet úgy se fogok elmenni és addig csinálta ameddig teljesen szét estem.

Életemben először mondom azt hogy ha innentől egyedül maradok az sem érdekel

szept. 6. 23:33
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Igen, megtudja tartani.
szept. 6. 23:42
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Ilydnekkel maradnak egyutt.
szept. 7. 01:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha talál egy papucsot aki kussol, meg hunyászkodik neki akkor persze

Ismerek ilyen házaspárt 30eve együtt. Az asszony megmondja mit és hogyan csináljon, O pedig ugrik.

szept. 7. 02:49
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Meglátásom szerint az ilyeneket szokták egyenesen isteníteni.
szept. 7. 07:23
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mert vannak lúzer férfiak, akik megmaradnak rabszolgának.
szept. 7. 09:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 Nem kell ahhoz lúzernek lenni.Egy gyönyörű nőbe simán képes beleszeretni egy tök józan férfi is, és ha tényleg nagyon jól manipulál, ügyesen keveri a lapjait, akármilyen férfit képes dróton rángatni.
szept. 7. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Kis kiegészítés.Mert ugye a manipuláció azt jelenti, hogy rejtetten fejti ki valaki a befolyását, nem nyíltan.Amikor valakinek az at érzése, hogy őt nyíltan befolyásolják, az nem manipuláció, mert a manipulatív szándék lényege, hogy rejtve marad.Ha nyilvánvaló, akkor a szándék ellenére sem az, mert rosszul csinálják.
szept. 7. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!