Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egoista, toxikus, manipulatív a viselkedésű nőnek az összes párkapcsolata tönkre fog menni miután a másik félnél elmúlik a rózsaszín köd?
Igen ilyenben vagyok benne épp és sosem csináltam ilyet én voltam az akit dobtak legtöbbször de 36 évem alatt most először érzem azt hogy én innen menekülők akkor is ha van egy közös gyerekünk (5) és szó szerint boldog vagyok ha már nincs a közelemben. Soha senkinek nem kívánnék ilyen not (border + nárcisztikus ) ezekből is extrém
Ezek a dolgok csak gyerek után és idővel jöttek elő ahogy látta hogy minél jobban ragaszkodok a gyerekhez és emiatt bármit megtehet úgy se fogok elmenni és addig csinálta ameddig teljesen szét estem.
Életemben először mondom azt hogy ha innentől egyedül maradok az sem érdekel
Ha talál egy papucsot aki kussol, meg hunyászkodik neki akkor persze
Ismerek ilyen házaspárt 30eve együtt. Az asszony megmondja mit és hogyan csináljon, O pedig ugrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!