Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan párotok aki mindig fáradt volt és ezért nem volt semmi köztetek ?
Barátnőm folyamatosan fáradt (évek óta) Hazajön a munkából és megnézi a kis sorozatát és le is fekszik aludni. Az otthoni dolgokat főleg en végzem el azaz 4 körül kelek és 2 kor végzek utána csinálom otthon a dolgokat és hozom a gyereket az óvodából és el is vagyok vele estére amikor a barátnőm hazajön már többnyire minden meg van csinálva na ezután jön az amit fent írtam.
Bármennyire is jelzem neki hogy legyen valami köztünk fáradt és nincs kedve és keresi a kibúvót ergo abszolút vszeg nem is akarja.
Most tudtam rá erőltetni egy pajzsmirigy vizsgálatra mert olvastam hogy az tud ilyen extrém fáradságot okozni.
Volt már olyan párotok aki hasonlóan működött? Hogyan tudtátok megoldani hogy ne szétválás legyen belőle ?

Milyen pajzsmirigy vizsgálat?! Ne legyél már balek! Bezzeg az ilyen semmire valoknak van faszijuk..
Nos kisbarátom, ez kellett neked. Rohadtul a háta közepére se kíván titeket, unja a banánt. Tuti már mással kefél közben és egyébként is csak kifogás kifogás hátán van csak hogy ne kelljen veletek lennie. Az ilyen egyedeket basznám ki mint macskát szarni! Ja és egyébként egy lusta dög mellé! Bazd oda főzni mosni takarítani! Mi a szart csinálsz te csicska bohóc?! Mi a szarnak csinálod meg helyette? Magyarázd már meg kérlek. Aranyból van a picsája??!

Nem kellesz neki, ennyi. Nekem pajzsmirigy alulműködésem, pcos és ir is van, diétázom, sportolok évek óta, dolgozom, ott a házimunka rám eső része is és baromi fáradt vagyok ( fiatalon kamaszként is ilyen voltam a korán kelés miatt), és mégis van rendszeres minőségi szexuális életünk a férjemmel.
Ez a csaj szimplán megunt, nem szeret/csak a gyerek miatt van veled stb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!