Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a legnagyobb korkülönbség köztetek és a párotok közt? Mennyire működött? Voltak hátrányai a korkülönbségnek (ha nagy volt)?
Köztünk 10 év van, de nem érzem soknak, most. pár éve (16 évesen) az 5 évet is sokalltam, mert más volt az érdeklődési körünk, és szexuális téren sem voltunk még egy szinten (ő le akart fektetni, én még korainak tartottam)
most ez a 10 év már nem sok. minden téren jól megvagyunk, sőt, úgy érzem a velem egykorú srácok még gyerekek. hogy mennyire működik hosszú távon? nem tudom, de remélem hogy jól fog működni, szeretem, és szeretnék vele maradni mindig:) (21N, párom 31F)
16 év. Persze van hátránya, de ezek úgy érzem áthidalhatóak.
20/L
A mostani párom 30 éves lesz, én pedig 19. Érdekes módon nem érződik a korkülönbség, sőt időnként úgy érzem én vagyok a felnőttebb gondolkodású a kapcsolatban. Nála jobb lelki társat nem is találhattam volna, befejezzük egymás mondatait. És az sem zavar, hogy esetleg amiatt, hogy ő előrehaladottabb életszakaszban van, előbb akar majd gyereket. Mindig is az érett gondolkodású férfiakat szerettem:) Hátrányát egyelőre nem érzem a korkülönbségnek, majd talán akkor fogom, ha előbb hal meg mint én. De erre természetesen egyelőre nem is gondolok.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!