Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a szex ha minden más jó?

Figyelt kérdés

Nem tudom vapahogy ez szemétseg ha hosszú idő után se jó akkor szakítás? Ha jó a kapcsolat a szex is jó.(másik technikajának javítása,vagy a nő hogy viszonyul hozzád az ágyban)

Hipotetikus kérdés csak elgondolkodtam lenne egy aranyos lány,kedves meg minden de az ágyban ilyen essünk túl rajta. Ti mit gondoltok erről?

Teszem azt én tudom nem tudnék nagyon egy prűd emberrel kapcsolatban lenni ahol mondjuk az szex téma tabu. Ilyenekre gondolok,vagy nincs fantázia. Akármi.

ma 10:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Ezt neked kell tudni. Ha valakivel nem jó a szex, de van pénze, nekem az is megfelelne jelenleg.
ma 10:04
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hasonlò szituban az utolsò exemmel. Sosem vàltozott semmi, ès sosem csinàlt semmit. Magamban kerestem a hibàt, aztàn ràjöttem, hogy nem velem van a gond. Nekem nem èrte meg, a kèrdès hogy neked igen. Nem az a gond, ha valaki nem tudja, de nem is akarja, akkor van gond - szerintem.
ma 10:05
 3/20 A kérdező kommentje:
Én is igy látom,ahogy Te utolsó,azért ha valaki vevő rá nagyon lehet fejleszteni az egészet. Csak sokan egóból egyből,nekem ne mond meg miaz hogy kioktatsz.
ma 10:10
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést sem lehet általánosítani.

Minden ember más, hogy kinek mi a fontos az egyéni.

Mást fog erre válaszolni egy 30 éve házas 60 éves, és mást egy huszonéves fiatal.

Az sem mindegy hogy kinek milyen a libidója. Mert akinek magas annak mindig is nagy hangsúly lesz a szexualitás témáján. A másik véglet pedig az aszexuális párok ahol meg a lelki élet a fontosabb. Ez a két véglet, ezek között bárkinél bármi lehet. Hosszú, évtizedek óta tartó házasságokban sokan élnek úgy hogy már nem fontos a szex, sokkal fontosabb hogy minden másban passzolnak a felek.

Akkor van gáz ha az egyiknek lenne igénye rá de a másikat már nem érdekli. Akkor nem segít az sem ha egyébként más téren jól kijönnek egymással. Egyik fél hiába akar változtatni ha a másik nem akar (vagy nem tud pl betegség miatt).

ma 10:15
 5/20 anonim ***** válasza:
79%

Azt latom, hogy ahol a szex jo, de minden mas szr, azokba a kapcsolatokba az emberek kepesek evekre beleragadni.

Ha a szex nem (annyira jo), de minden mas nagyon stimmel, azt mindenki ugy dobja el, mintha pestises lenne.

A szex egy tanulhato dolog, leeht rajta csiszolni. Az ember szemelyisege viszont felnottkent olyan, amikyen, az nem valtozik.

Erdekes, hogy az elso esetet elteti a tarsadalom, a masodikat ellenben megveti…

ma 10:25
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez kevés lenne egy kapcsolatban, de csak te tudhatod, hogy neked a szexualitás mennyire fontos.
ma 10:25
 7/20 A kérdező kommentje:
5ös szerintem is így van,önmagában a jó szex nem elég. Viszont az is abszurdum ha minden jó csak a szex nem akkor lehet mégse minden jó. Ha nem lehet beszelni róla,nem is akar a párod javítani ezen(ne egy fadarab legyen) akkor ott nem is a szexel van a baj hanem a kommunikációval nemde?
ma 10:27
 8/20 anonim ***** válasza:
48%
5- mert a párkapcsolat egyik nagyon fontos pillére a szexualitás. Barátai vannak az embernek, ha beszélgetni szeretne.
ma 10:27
 9/20 anonim ***** válasza:
33%
Nálam a kapcsolat alapja a szex. Hamar kifutna a dolog.
ma 10:33
 10/20 anonim ***** válasza:
48%
minden más a barátság kategória. Ha nem jó vagy nincs szex, akkor neked tkp van egy barátod.
ma 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!