Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a nők körül forog minden?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nők körül forog minden?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy, a férfiaknak nincs értéke? Miért mindig a nő kedvére kell tenni egy kapcsolatban?

#Értéktelen férfiak #Csak a nő a fontos
2022. febr. 9. 15:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
Miért kell mindig általánosítani? Miért kell mindig itt sírni hülyeségeken? Miért nem unod még a saját kérdéseidet?
2022. febr. 9. 15:07
 2/24 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom miről beszélsz. Mi is teszünk a férfiakért. Most lehet én vacsiznii nem hívom el a párom egy étterembe, de ha jön hozzám kompenzálom azzal hogy főzök neki. Ajándékokkal is meg szoktam lepni. Ha segíteni kell neki valamiben akkor ott vagyok.
2022. febr. 9. 15:08
 3/24 anonim ***** válasza:
74%
Ez nincs igy.szamtalan nőt kihasználnak csak aztan dobják csalják mint egy rongyot
 4/24 anonim ***** válasza:
60%
Szó sincs róla, hogy KELL! Ha nem akarsz, ne tegyél a kedvemre, majd lesz ezer másik, aki a "kedvemre tesz" és ugy kezel, ahogy azt szerintem megérdemlem!
 5/24 anonim ***** válasza:
68%
Normalis kapcsolatban mindket fel szeret a masik kedvere tenni.
2022. febr. 9. 15:12
 6/24 anonim ***** válasza:
58%

4#

Na ezaz. Azt hiszik majd offoljuk a normális férfiakat, csak hogy ők utána alázhassanak🥱

2022. febr. 9. 15:13
 7/24 A kérdező kommentje:

2. Negyed annyit se mint amit a férfiaktól elvártok.

4. Na pont ez az hogy egy hadsereg ál sorba értetek és verseng hogy ki lehet a picsakutyátok.

2022. febr. 9. 15:15
 8/24 anonim ***** válasza:
71%

Mert ti boldogan forogtok és szédültök el. Még a legutolsó nőgyűlölő incel is csak velünk foglalkozik állandóan (nem akarok ujjal mutogatni, de te is kiírtad ezt a kérdést, meg gondolom ezer másikat is már rólunk, az értéktelen lotyókról), de a csúcs az állítólagos mgtow, akiknek szintén nincs más témájuk rajtunk kívül.

Egyszer lengetné be nektek egy csaj annak a lehetőségét hogy gyere nagyfiú, ti is azonnal nyüszítő pincsikutyák lennétek.

2022. febr. 9. 15:23
 9/24 anonim ***** válasza:
82%
Megfogadom , soha többet nem válaszolok incel kérdésre. Szánalmas , sajnálatot se érdemlő amit csináltok. További magányos éveket..
 10/24 anonim ***** válasza:
77%
Én nő vagyok és nekem nem a nők körül forog minden, azt elhiheted :D Mondjuk nem is körülötted.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!