Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg majdnem minden párkapcsolat a pénz körül, vagyon körül forog?
Nem feltétlenül, volt olyan barátnőm akit nem érdekelt, hogy hogyan állok.
De volt most egy elég durva eset, én csak néztem, összejöttem egy csajjal, mozi, kávézó, könyvesbolt, ruhabolt. Még a könyvesboltban kifizettem a 6ezer forintos könyvét, de mikor ki akarta fizettetni velem a 28ezres GAS cipőt akkor mondtam, hogy nem lesz ez így jó.
Rábukott a BMW-re, és nem tudom mit hitt, hogy én otthon nyomtatom-e éjszaka a címleteket... De lőtte is voltunk erre arra, és mikor a ruhaboltban felhoztam, hogy magamra nem szoktam költeni sokkal többet, akkor azzal védekezett, hogy miért alig költöttem rá valamit(!), mondta számoljam akkor össze. Másfél hét alatt neki a 35.000 Ft nem volt sok, azt mondta ezt semmiség elkölteni.
Én néztem, aztán annyit mondtam neki, hogy jól van cicó, akkor keresd meg a rá valót....
Kis vérszívó volt.
En allitolag szep vagyok, kedves vagyok de meg sose vettek volna nekem meg egy konyvet se, nem hogy 35.000-et koltsenek ram es azon hisztizzek hogy ez semmi...
Komolyan hol lehet ilyen pasikat talalni?
Egy parfumnek ugy tudok mar orulni...
nem ez butaság..
és én nem tudnék
Nem tudom. Én igazából egy ilyen pár sem ismerek, talán azért, mert nem gazdagabb körökben forgok. De biztos van ilyen is.
Nem tudnék, nem is éltem a lehetőséggel anno.
6. vagyok, mondjuk ismerek olyanokat akik a penzre mennek...
de na az egyik anno hivatasos krv-a volt...
a masik meg erkolcsileg nulla es egy autoert bszik
Ez amugy egesz jo lenne, viszont velem az a baj hogy nem birom magam raszanni hogy olyan erjen hozzam akihez nem vonzodom, pedig kacerkodtam mar a gondolattal hogy milyen jo lenne ha elvinnenek ide-oda... mert amugy szeretem ha kenyeztetnek, de nekem nem szoktak ilyen hatalmas ajandekokat adni, pedig jo lenne ha vegre olyan hivna el nyaralni akit kedvelek...
a gesztenyet amugy is kikaparom magamnak, szoktak dobni egy hatast neha tolem... tehat nem megelhetesi szinten kivannek ajandekokat handm figyelmessegbol!!!
foleg hogy penztarcamnak merten en is szeretem meglepni a masikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!