Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működne egy olyan párkapcsolat, amiben messze lakunk egymástól? (konkrétan 200 km a távolság köztünk)
Nekünk a volt párommal 5 hónapig tartott,ez egészen pontosan 160 km távolság volt,és nekem nagyon nem tetszett a dolog.Akit most szeretek,Vele minden nap együtt alszunk,( bár még nem feküdtünk le egymással),ez leírhatatlanul jó,és mindennél többet ér,hogy mellettem alszik.
Nálam nem működik,de azt mondják,a szerelem mindent kibír.:) 24/N,37/F
Nálunk ebből esküvő lett
De ehhez kellet,t hogy előbb utóbb a párom ide költözött.
Ha nálatok valamelyikőtökben ott a hajlandóság a költözésre akkor akármi is lehet.
Az azért sok. Hogyan szoktatok találkozni? Milyen időközönként?
Én és a Barátom között 80 km a távolság, ezzel még lehet együtt élni ha a hétvégék szabadok. Ha nem, akkor jön a költözés később meg amúgy is. Én úgy tervezem legalábbis, hogy 1-2 év múlva ha minden jól alakul. 1 éve vagyunk együtt pár hét híján.
Szóval nekünk működik, de nem tudom ti hogy vagytok és csak rajtatok múlik.
Volt olyan kapcsolatom, ahol ugy inditottunk, hogy az orszag masik feleben voltunk. Fel evig mukodott. Ugy ereztuk hogy tovabb kellene lepnunk, tobbet szeretnenk egyutt lenni. Akkor epp egyikonk sem tudott a masikhoz koltozni, ezzel zatonyra is futott minden.
A mostani kapcsolatomban is volt egy fel ev amikor tavol voltunk egymastol, de sikerult megoldanunk.
Szerintem gyorsan kepes tonkretenni egy kapcsolatot a tavolsag. Am ha valakinek fontos egy kapcsolat, akkor tesz azert hogy megoldja az ilyen problemakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!