Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veletek olyan amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan amikor besokaltatok egy kapcsolattól később mégis megbántátok hogy szakítottatok?

Figyelt kérdés
3 évig voltam a barátommal 16 éves korunk óta,elsők voltunk egymássnak mindenben,mindent egymással beszéltünk meg szinte nem volt olyan amit nem mertünk egymássnak elmondani,szerelmek mellett legjobb barátok is voltunk egyben.Persze előtte is ismerkedtem más fiúkkal de soha nem fogott meg ennyire senki,csak ő.Nagyon belevoltam zúgva az elején szinte minden percbe vele lettem volna amit ő nehezen viselt régen.Már közös jövőt terveztük de kb. fél éve valami megváltozott köztünk.Most is szeretem de azóta nagyon sokat változtak a dolgok egyre többet vitázunk és már besokalok ettől.Pluszba ő egyre inkább csak ragaszkodik hozzám minden percbe velem lenne de nem hagyja hogy a családommal vagy a barátaimmal legyek mert abból is vita lesz,bár ez érthető hiszen elvesztett egy embert aki fontos volt az életében és én támogattam amennyire tudtam de már nem bírtam.Nem tudnám magam más fiúval elképzelni és nemis vágyokrá, de egyszerűen már nem tudok úgy hozzá állni mint régen besokaltam.Jelenleg csak a barátaimmal érzem jól magam és tudok egy kicsit ki kapcsolódni.Még csak 2 hete hogy mondtam neki hogy legyen vége de nagyon hiányzik és nagyon rossz nélküle.Persze nagyon megviselte de teljesen tanácstalan vagyok most ezt éreztem jó döntésnek,mivel egyre inkább ő is "beleőrült" ebbe a sok veszekedésbe.Szerintetek meg bánom később hogy szakítottam vele vagy mit tehetnék ha meg gondolnám magam és vele akarok lenni?Nektek beválltak az ilyen szünetek ha voltak,talán segíthet nekünk is ő is össze szedi magát és énis kicsit függetlenebb leszek?A segítséget előre is köszi! 19/L

2013. okt. 15. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Nos mindenképpen élned kell még egy kicsit és majd az idő eldönti hogy ujra összejöttök e vagy sem.
2013. okt. 15. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed, vele szeretnél lenni, ne hagyd elmenni! Meg kell értenie, hogy szeretnél a családoddal, a barátaiddal is lenni. Próbáld meg higgadtan, veszekedés nélkül, ha kell többször is megbeszélni ezt vele. Meg kell értenie, hogy nem sajátíthat ki téged, inkább az együtt töltött időt próbáljátok tartalmasabbá tenni.

Én is így voltam a volt barátommal, mint te. De megromlott a kapcsolat, sokat veszekedtünk, szakítottam, 3 év után. Ennek már több mint 2 éve, azóta is bánom. Ő is, én is mással vagyunk már, de a mai napig nem vagyok túl rajta teljesen, még mindig hiányzik, hol erősebben, hol kevésbé. Azt mondom, ha tényleg úgy érzed, ő az igazi, nem szabad elszalasztani, mert lehet, hogy egész életedben bánni fogod! A problémákat meg lehet oldani... de ha tényleg Ő kell(ett volna) neked, lehet, hogy mindenkiben őt fogod keresni, és csalódás, hogy nem azt kapod akit szeretnél.

2013. okt. 15. 23:21
 3/5 anonim válasza:
Velem is megtörtént.. már kétszer. Az első ilyennél négyszer együtt voltunk, de soha nem működött normálisan, de valahol még mindig hiányzik, de nem úgy, csak a társasága. Jelenleg akivel együtt vagyok, vele másodjára.. Nálunk is én szakítottam,eltelt 2 hónap , próbáltam ismerkedni, de nem tudtam, folyton bennem, hogy, mit csinálhat, hol van stb.. Én nem bírtam sokáig, de most megint együtt vagyunk és jobb, mint volt. Szerintem próbálj meg vele beszélni,veszíteni nem tudsz vele :)
2013. okt. 16. 22:15
 4/5 anonim válasza:
hasonló helyzetbe voltam egy pasival egy és fél évig jártunk de nem az első voltunk a másiknak ... aztán mi is besokaltunk nem birtam már elviselni ... és dobtam ... nagyon bonyolult és apro meg nagy dolgok miat ... szeretem nagyon testvérem szeretőm barátom volt számomra ... azóta ő is meg van emg én is ... mind 2-en magányosak vagyunk lehet h neki van valakije azt nem tudom.... de nem látom ..
2013. okt. 23. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nalunk az ilyen besokallasok utan valahogy mindig jobb lett a kapcsolat. Es azota is mukodik, egyre jobban. Szoval szerintem ha mindket fel akarja, akkor jobb lesz.
2013. okt. 23. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!