Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan amikor besokaltatok egy kapcsolattól később mégis megbántátok hogy szakítottatok?
Ha úgy érzed, vele szeretnél lenni, ne hagyd elmenni! Meg kell értenie, hogy szeretnél a családoddal, a barátaiddal is lenni. Próbáld meg higgadtan, veszekedés nélkül, ha kell többször is megbeszélni ezt vele. Meg kell értenie, hogy nem sajátíthat ki téged, inkább az együtt töltött időt próbáljátok tartalmasabbá tenni.
Én is így voltam a volt barátommal, mint te. De megromlott a kapcsolat, sokat veszekedtünk, szakítottam, 3 év után. Ennek már több mint 2 éve, azóta is bánom. Ő is, én is mással vagyunk már, de a mai napig nem vagyok túl rajta teljesen, még mindig hiányzik, hol erősebben, hol kevésbé. Azt mondom, ha tényleg úgy érzed, ő az igazi, nem szabad elszalasztani, mert lehet, hogy egész életedben bánni fogod! A problémákat meg lehet oldani... de ha tényleg Ő kell(ett volna) neked, lehet, hogy mindenkiben őt fogod keresni, és csalódás, hogy nem azt kapod akit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!