Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart a tényleges szerelemérzés a párotok iránt?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a barátomat emberként szeretem de már nincs meg az a lángolás mint az elején. Minden kapcsolat erre a sorsra jut?2013. okt. 15. 22:04
2/28 anonim válasza:
Elöbb utobb igen van akinél 3-4 év van akinéél több vagy kevesebb attól függ együtt is éltek vagy sem
3/28 anonim válasza:
Nem feltétlen. A nővérem pl. lassan 20 éve van együtt az élettársával, és nála is átalakult ugye szeretetté, de vannak időszakok, amikor ugyanazt érzi, mint az elején. :) Újra és újra szerelembe esik :D Nem tudom, mennyire gyakori ez, de szerintem szuper dolog.
4/28 anonim válasza:
mint az elején a legjobb utána már a 2 ember közti kötődés szeretet ami élteti a kapcsolatot szerintem
5/28 anonim válasza:
A szerelem elmúlik. És ahogy szokták mondani, kérdés mi marad utána.
6/28 anonim válasza:
A legtöbb embernél másfél-két év ez az időszak, de elég nagy a szórás.
7/28 anonim válasza:
Mi öt éve élünk együtt (nem sokkal a megismerkedésünk után összeköltöztünk), kb. azóta is tart.
8/28 anonim válasza:
Sajnos 1 hónap után kifújt. Talán csak fellángolás volt?
9/28 baby011 válasza:
Nálam ez a kapcsolat érdekesen indult!!Volt egy barátom akit nagyon szerettem, mikor összejöttem a mostani párommal,lemondtam róla mert ő mindig külföldön volt és zűrös volt az élete,a mostani páromat választottam és nem bántam meg első évben a jegyese lettem és tavaly óta egy fedél alatt élünk és nem tudom azt mondani több mint3,5 év után h.csak szimplán szeretem hanem szerelmes vok nagyon!!!szerintem létezik
10/28 anonim válasza:
utolsó, azt hogy? akkor te most két embert szeretsz egyszerre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!